Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 08

NBA savaitės žaidėjai – „Clippers“ lyderis ir į žvaigždės statusą nusitaikęs „kavalierius“

NBA išrinko trečiosios 2021-2022 m. sezono savaitės geriausius žaidėjus. Jais tapo „Los Angeles Clippers“ lyderis Paulas George'as ir stebinančios „Cleveland Cavaliers“ komandos centras Jarrettas Allenas.
Jarrettas Allenas ir Paulas George'as
Jarrettas Allenas ir Paulas George'as / „Scanpix“ nuotr.

Be traumuoto Kawhi Leonardo besiverčiantys „Clippers“ praėjusią savaitę laimėjo visas ketverias žaistas rungtynes, o P.George'as buvo svariausia to priežastis.

31-erių puolėjas rinko po 26,3 taško, 8,8 atkovoto kamuolio ir 7,3 rezultatyvaus perdavimo. P.George'o vedama Los Andželo komanda Vakaruose rikiuojasi septintoje vietoje.

„Clippers“ žvaigždė kovoje dėl geriausio savaitės žaidėjo vardo pranoko Deviną Bookerį, Chrisą Paulą, Luką Dončičių, Shai Gilgeousą-Alexanderį ir Jordaną Poole'ą.

P.George'as geriausiu savaitės žaidėju išrinktas jau dešimtą kartą karjeroje.

Priešingai nei jo kolega iš Vakarų, J.Allenas tokio pripažinimo sulaukė pirmąsyk.

„Cavaliers“ bokštas vedė komandą link keturių pergalių, o pats rinko įspūdingą statistiką: 20,5 taško, 16,3 atkovoto kamuolio ir 1,3 bloko per mačą.

Jo vedama Klivlando komanda su 7 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais netikėtai įsitaisė atkrintamųjų pozicijoje ir šiuo metu rikiuojasi šešta Rytuose.

J.Allenas praėjusią savaitę pranoko Cole'ą Anthony, Jimmy Butlerį, Tylerį Herro, Kyle'ą Lowry, Sethą Curry, Keviną Durantą ir Mylesą Turnerį.

Praėjusiais metais ketverių metų 100 mln. dolerių sutartį su „Cavs“ sudaręs centras šį sezoną kol kas turi dvigubo dublio vidurkius – 14,9 taško ir 11,6 sugriebto kamuolio per mačą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas