Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 05 /2016 07 06

NBA svajonė išsipildė: Mindaugas Kuzminskas žais „New York Knicks“

Mindaugas Kuzminskas išpildė vieną didžiausių savo svajonių ir jau artėjantį sezoną pravers stipriausios pasaulio krepšinio lygos NBA duris. 24sek žiniomis, Lietuvos rinktinės puolėjas pasirašys dvejų metų sutartį su legendine „New York Knicks“ komanda. Neoficialiomis žiniomis, per dvejus metus Niujorke jis uždirbs 6 milijonus JAV dolerių.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / 15min nuotr.

M.Kuzminsko kandidatūra domino ne vieną garsų NBA klubą. Su juo kalbėjosi čempione tapusios „Cleveland Cavaliers“ komandos atstovai. Taip pat „San Antonio Spurs“ ir „Dallas Mavericks“ komandos. Tačiau didžiausią dėmesį skyrė „Los Angeles Lakers“ ir „Atlanta Hawks“ klubai.

Tačiau Philo Jacksono vadovaujama Niujorko organizacija nusprendė ilgai negaišti ir Mindaugui pasiūlė dvejų metų sutartį.

„Knicks“ buria įdomią komandą artėjančiam sezonui. Prie šios komandos žvaigždžių Kristapo Porzingio ir Carmelo Anthony jau prisijungė buvę Čikagos komandos lyderiai – Derrickas Rose‘as ir Joakimas Noah.

TAIP PAT SKAITYKITE: Su „Knicks“ susitaręs M.Kuzminskas – apie C.Anthony, K.Porzingį ir begalinį džiaugsmą

24sek žiniomis M.Kuzminskas trumpam paliks Lietuvos rinktinės stovyklą ir išvyks į Niujorką. Pasirašęs sutartį su „Knicks“ krepšininkas grįš atgal į Lietuvą ir tęs pasirengimą olimpinėms žaidynėms.

M.Kuzminską savo gretose labai norėjo matyti ir Stambulo „Daruššafaka“ klubas, kurį treniruoja Davidas Blattas. Šiame Turkijos klube 26-erių metų lietuvis ir būtų žaidęs, jeigu būtų nepatekęs į NBA.

Praėjusį sezoną M.Kuzminskas žaidė Malagos „Unicaja“ klube ir Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 12 taškų ir rinko 11,6 naudingumo balų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas