Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 06 14

NBA vadovas ragina likusias lygos komandas priimti iššūkį ir pavyti „Warriors“

NBA komisaras Adamas Silveris nemato jokių problemų, kad lygoje dominuoja vienintelė „Golden State Warriors“, ir ragina visą dėmesį sutelkti į kitus lygos klubus. Jie privalo priimti iššūkį ir daryti viską, jog pavytų superkomandą iš Ouklando.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / USA Today Sports

„Nereikėtų susikoncentruoti į geriausią komandą. Geriau galvoti apie likusius klubus, – teigė A.Silveris. – Nekalbėkime, kaip turėtume priversti juos išsiskirstyti ar panašiai. Susikaupkime į gerų krepšininkų tobulinimą bei likusių komandų gerinimą.“

„Warriors“ iškovojo savo antrą titulą per trejus metus, o atkrintamosiose ši komanda pralaimėjo vos sykį (16-1). Kevinas Durantas tapo finalų MVP, o svarbiausioje sezono serijoje jis rinko po 35,2 taško, atkovojo 8,2 kamuolio ir atliko 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Žinoma, jie pasipildė puikiu laisvuoju agentu, – kalbėjo NBA komisaras. – Tačiau visi per daug skundžiasi. Geriau sukurkime tokią lygą, kurioje gausu tokių ekipų. Manau, kad tai tinkamiausias sprendimas.

Negalvokime, kas yra sąžininga, o kas ne. Jie viską padarė pagal taisykles, o dabar kartelė yra labai aukštai užkelta. Visos kitos komandos privalo pasitempti.“

„Warriors“ pastaruosius trejus metus yra viena geriausių komandų visoje istorijoje, o praėjusiais metais ji pagerino NBA reguliariojo sezono pergalių rekordą (73).

„Cavaliers“ taip pat turi nepaprastai galingą ekipą su LeBronu Jamesu, Kevinu Love'u bei Kyrie Irvingu, o likusios lygos komandos beveik neturi vilčių patekti į NBA finalą.

A.Silveris teigė, kad nepritaria lygos žvaigždžių susijungimui į vieną superkomandą, tačiau Ouklande atsitiko kiek kitaip:

„Nebuvo taip, kad keletas žvaigždžių išsirinko komandą, kurioje toliau tęs savo karjeras. Mes turėjome vieną puikų laisvąjį agentą, kuris prisijungė prie labai stiprios komandos.

Jie susižaidė ir, vadovaujami Steve'o Kerro, pasiekė nuostabių rezultatų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas