Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NBA vasaros lygoje – efektingas paklodės į save netempusio R.Jokubaičio pasirodymas

Dėjimas dviem rankomis ir šaltakraujiškas metimas su sirena. 23-ejų Rokas Jokubaitis kūrė gražius epizodus „New York Knicks“ (0-2) rungtynėse NBA vasaros lygoje, bet metimais puolime nepiktnaudžiavo.
Rokas Jokūbaitis
Rokas Jokūbaitis / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

Su sugrįžimu į Kauno „Žalgirį“ siejamas įžaidėjas iš viso surinko 4 taškus (2/4 dvit.), 2 rezultatyvius perdavimus ir 2 klaidas per 14 minučių.

Jo atstovaujama Niujorko ekipa (0-2) patyrė antrąją nesėkmę Las Vegase vykstančioje NBA vasaros lygoje – 85:92 (28:11, 15:28, 19:18, 23:35) nusileido „Brooklyn Nets“ (2-1) krepšininkams.

Galingą pasirodymą su „Knicks“ aprangą surengė buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ legionierius Dmytro Skapincevas. 26-erių ukrainietis per vos 17 minučių pelnė 19 taškų (5/6 dvit., 1/1 trit., 6/8 baud.), sugriebė 9 ir perėmė 3 kamuolius.

Kitas buvęs Lietuvos krepšinio lygos žaidėjas – Arielis Hukporti iš Kėdainių „Nevėžio“ pasižymėjo 4 taškais (2/3 dvit., 0/2 baud.) ir 6 atkovotais kamuoliais per 23 minutes.

Rezultatyviausias Niujorko ekipoje buvo vokietis Duane Washingtonas su 21 tašku (2/6 trit.), o „Nets“ į pergalę vedė amerikietis Jalenas Wilsonas, surinkęs net 27 taškus (5/10 trit.).

VIDEO: KNICKS vs NETS | NBA SUMMER LEAGUE | FULL GAME HIGHLIGHTS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi