Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 05

NBA vasaros lygos triumfas prognozuojamas Igno Brazdeikio komandai

Las Vegaso lažybų bendrovės prognozuoja, kad NBA vasaros lygos čempionais turėtų tapti „New York Knicks“ klubas, kuriame žaidžia Lietuvoje gimęs Kanados pilietis Ignas Brazdeikis.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / „Scanpix“/AP nuotr.

Eilės tvarka prie favoritų dar priskiriami „Portland Trail Blazers“, „New Orleans Pelicans“ su Zionu Williamsonu bei „San Antonio Spurs“ su Dariumi Songaila trenerių štabe.

Primename, kad Las Vegase „Detroit Pistons“ klubui atstovaus Deividas Sirvydis, „Charlotte Hornets“ – Arnoldas Kulboka.

Kai kurios JAV sporto lygos išreiškė susirūpinimą įtraukiant į lažybų pasiūlą kontrolines rungtynes, kaip NBA vasaros lyga. Tačiau NBA nemano, kad tai yra problema.

„Manau, kad šie vyrukai vasaros lygoje atiduoda visą save, nes jie bando patekti į NBA komandas. Jų tikslas – kuo geriau pasirodyti ir gauti NBA kontraktą. Todėl dėl jų pastangų ir motyvacijos rungtynėms aš net neabejoju“, – sakė Las Vegaso lažybų specialistas Jeffas Shermanas.

Lietuvos lažybininkai taip pat prognozuoja aktualiausias rezultatų baigtis.

Pavyzdžiui, lažybų portalas „CBet“ prognozuoja 50 proc. tikimybę, kad pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Zionas Williamsonas turės 22,5 taško vidurkį.

50 proc. tikimybė numatoma ir lietuvių taškų vidurkiams – D.Sirvydžiui skaičiuojamas 5,5, A.Kulbokui – 3,5 taško vidurkis.

NBA vasaros lygos turnyras 10 rungtynių serija startuoja liepos 5-ąją ir tęsis iki liepos 15 d. Jame varžysis visos 30 NBA komandų, taip pat ir Kroatijos bei Kinijos rinktinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas