Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 04

NBA žvaigždę į Europą traukė ir supermodelis: „Ji tikrai suvaidino svarbų vaidmenį“

Eurolygos sezonas startuoja ketvirtadienį, o vienas garsiausių atvykėlių yra Serge'as Ibaka. Prie to, kad NBA čempionas persikėlė į Miuncheno „Bayern“, prisidėjo ir moteris, – teigė Vokietijos klubo direktorius Marko Pesičius.
Cindy Bruna ir Serge Ibaka
Cindy Bruna ir Serge Ibaka / „Scanpix“ nuotr.

Serge'as Ibaka yra viena didžiausių Eurolygos žvaigždžių ne vien dėl ūgio.

Iš Kongo kilęs 34 metų 211 cm ūgio krepšininkas net keturiolika metų žaidė NBA, o savo kolekcijoje turi svarbių ir komandinių, ir asmeninių titulų.

Atstovaudamas Ispanijos rinktinei S.Ibaka yra iškovojęs Europos čempionato auksą per pirmenybes Lietuvoje (2011 m.) ir olimpinį sidabrą (2012 m.), o su NBA klubu „Toronto Raptors“ laimėjo NBA čempiono titulą 2019 metais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Serge'as Ibaka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Serge'as Ibaka

Atletiškas žaidėjas buvo net tris kartus rinktas į geriausiai besiginančių NBA žaidėjų penketus, o du sezonus pirmavo lygoje pagal blokus.

Tiesa, tai buvo senokai. Pastaraisiais metais S.Ibakos rodikliai NBA nebuvo tokie, kaip geriausiais laikais, kai siekdavo po 15 taškų ir 8-9 atkovotų kamuolių vidurkius, tad po poros metų „Milwaukee Bucks“ jis persikėlė į „Bayern“.

Pablo Laso treniruojamoje komandoje S.Ibaka yra ryškiausia asmenybė.

„Mes laukėme tokio žaidėjo profilio jau seniai, – „Bild“ sakė Miuncheno komandos vadovas Marko Pesičius. – Ieškojome tokio žaidėjo. Kažkiek pasisekė, nes ne taip planavome.

Aš jį vertinu kaip turbūt vieną didžiausių profesionalų, su kuriuo turėjau kada nors garbės dirbti Miunchene. Esu tikras, kad jis bus didelė pagalba mums.“

M.Pesičius patvirtino, kad sugrįžti į Europą, iš kur S.Ibaka 2009 metais išvyko į NBA (iš „Manresa“ klubo), paskatino jo širdies draugė Cindy Bruna.

„Scanpix“ nuotr./Cindy Bruna
„Scanpix“ nuotr./Cindy Bruna

29 metų prancūzė, kurios tėvas yra italas, o motina – iš Kongo, turi žvaigždės statusą ant modelių podiumų nuo Paryžiaus iki Niujorko.

„Akivaizdu, kad ji suvaidino svarbų vaidmenį, – apie C.Brunos įtaką S.Ibakos atvykimui sakė M.Pesičius. – Nežinau, kiek dažnai ji bus Miunchene, tačiau būti arčiau jos, be abejonės, buvo svarbu Serge'ui.

Turėsiu susipažinti su ja ir, manau, kad jai patiks mūsų komanda. Lauksime jos mūsų „BMW Par“ arenoje.“

„Scanpix“ nuotr./Cindy Bruna ir Serge Ibaka
„Scanpix“ nuotr./Cindy Bruna ir Serge Ibaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas