Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 05 10

NBA žvaigždė, kuri negali žiūrėti NBA rungtynių? Viskas dėl blogų įpročių

Neprašykite „Phoenix Suns“ vidurio puolėjo Deandre Aytono pažiūrėti NBA rungtynių, jei tai nebus susiję su tiesioginiu jo darbu. Jis nenori matyti, kaip žaidžia kitos komandos.
Deandre Aytonas
Deandre Aytonas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Aš tiesiog negaliu žiūrėti, nes turiu savo krepšinio taisykles, – paaiškino D.Aytonas. – Žinote, mačiau per daug krepšinio principų ir blogų įpročių, tad viskas ima jauktis. Todėl aš tiesiog nežiūriu krepšinio.“

Pradėkime nuo pradžių. 2018-ųjų NBA naujokų biržoje jis buvo pasirinktas pats pirmas ir iš karto sulaukė didžiulio spaudimo, kad nežaidžia taip gerai, kaip du žaidėjai, pakviesti vėliau: trečiasis šaukimas Luka Dončičius ir penktasis – Trae Youngas.

Nepadėjo ir tai, kad antrajame savo sezone D.Aytonas sulaukė 25-erių rungtynių diskvalifikacijos. Jo organizme buvo rasta diuretikų, draudžiamų NBA lygos dėl to, kad gali maskuoti narkotinių medžiagų vartojimą.

Vis dėlto nuo trečiojo sezono D.Aytonas pražydo ir tapo vienu geriausių vidurio puolėjų visoje NBA lygoje bei kertine „Suns“ siekio laimėti aukso žiedus dalimi.

D.Aytonas yra vienas iš kelių senamadiškų aukštaūgių, kurie žiba šiuolaikinėje NBA lygoje, nors didžiausią dėmesį skiria žaidimui nugara ir kovai dėl atšokusių kamuolių. Jis vienas iš nedaugelio vidurio puolėjų, kuris puikiai pritaptų lygoje ir 1990-aisiais, ir dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas