Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NBA žvaigždė sukritikavo A.Edwardso pasisakymą: „Tai – nepagarba krepšiniui“

Anthony Edwardsas yra viena labiausiai kylančių pasaulio krepšinio žvaigždžių. NBA dominuojantis „Minnesota Timberwolves“ gynėjas su JAV rinktine laimėjo auksą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Praėjusios vasaros pabaigoje gynėjas aštriai pasisakė apie senosios kartos žaidėjus.

„Nemačiau to gyvai, todėl negaliu apie tai kalbėti. Sakoma, kad tada lyga buvo fiziškai kietesnė nei dabar, bet nemanau, kad kas nors turėjo įgūdžių. Michaelas Jordanas buvo vienintelis, kuris tikrai turėjo įgūdžių. Taigi, todėl jie pamatė Kobe Bryantą ir sakė: „O, Dieve“. Bet dabar visi turi įgūdžių“, – tvirtino NBA žvaigždė.

Į tokį pasisakymą sureagavo ilgametė NBA žvaigždė Paulas George'as, kuris sukritikavo tokį 22-ejų krepšininko pasisakymą.

„Tai – nepagarba krepšiniui. Labai vaikiškas komentaras. Žinoma, Edwardsas yra labai talentingas ir jis pasieks daug, tačiau turime išreikšti gerbti tuos vyrukus, dėl kurių krepšinis pasiekė tokį lygį“, – teigė atletas.

Anksčiau A.Edwardsui įgėlė ir NBA legenda Magicas Johnsonas.

„Neatsakinėsiu tam, kuris nėra nieko laimėjęs, – sakė Magicas. – Jis nelaimėjo koledžo titulo. Net nežinau, ar laimėjo kažką mokykloje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas