Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 18

Nė savaitės neišsilaikęs NBA rekordas vėl krito: prie to prisidėjo ir D.Sabonis

Vos prieš keturias dienas pagerintas NBA rekordas krito ir vėl. Praėjusią naktį stipriausioje pasaulio lygoje net šeši žaidėjai surinko trigubus dublius, taip pagerindami visai šviežią rekordą.
Domantas Sabonis ir Jamesas Hardenas prisidėjo prie NBA rekordo
Domantas Sabonis ir Jamesas Hardenas prisidėjo prie NBA rekordo / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį šeštadienį per vieną vakarą NBA užfiksuoti penki trigubi dubliai – juos surinko Domantas Sabonis, Julius Randle'as, Jamesas Hardenas, Russellas Westbrookas ir Giannis Antetokounmpo.

Nepraėjus nė savaitei, šio rekordo žyma pakelta iki šešių, o prie to ir vėl prisidėjo D.Sabonis.

Lietuvis prieš „Brooklyn Nets“ pelnė 18 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Be jo, trigubus dublius dar surinko Jamesas Hardenas, Benas Simmonsas, Draymondas Greenas, Nikola Jokičius ir Russellas Westbrookas.

J.Hardenas mače prieš „Pacers“ įmetė net 40 taškų, atkovojo 10 kamuolių ir išdalino 15 rezultatyvių perdavimų.

„Philadelphia 76ers“ australas B.Simmonsas rungtynėse prieš „Milwaukee Bucks“ ne tik surinko trigubą dublį iš 13 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 12 rezultatyvių perdavimų, bet dar ir pataikė tritaškį – vos penktą per ketvirtus metus trunkančią karjerą.

D.Greenas trigubą dublį surinko jau antrąkart per pastarąją savaitę – „Golden State Warriors“ varikliukas Hjustone pelnė 16 taškų, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Serbas N.Jokičius iš „Denver Nuggets“ mače „Charlotte Hornets“ rinko 12 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Galiausiai, R.Westbrookas iš „Washington Wizards“ trigubu dubliu pasižymėjo žaisdamas prieš „Sacramento Kings“ – 26 taškai, 14 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Kad ir kaip nesėkmingai sezonas klostosi burtininkams, R.Westbrookas pagal trigubų dublių skaičių (12) pirmauja tarp visų lygos žaidėjų.

D.Sabonis šioje kategorijoje su šešiais užima šeštą vietą – aukščiau už jį yra R.Westbrookas, J.Hardenas (11), N.Jokičius (11), Luka Dončičius (9) ir G.Antetokounmpo (7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas