Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 24

Neaišku, ar LeBronas Jamesas žais pirmose „Cavaliers“ rungtynėse

LeBronas Jamesas nedalyvavo komandos treniruotėse penktadienį ir jau visą savaitę negali pilna jėga rengtis NBA reguliaraus sezono pradžiai. Kol kas dar nėra aišku, ar „Cleveland Cavaliers“ lyderis galės rungtyniauti antradienį, kai komanda pradės sezoną rungtynėmis su „Chicago Bulls“.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

30-mečiui krepšininkui spalio 13 dieną į nugarą buvo suleista priešuždegiminių vaistų injekcija – antroji per pastaruosius dešimt mėnesių. Po šios injekcijos L.Jamesas kas dieną vis pratina organizmą prie didesnių krūvių.

„Tai nėra mano pasirinkimas. Klausausi trenerių nurodymų ir stengiuosi nepulti stačia galva pirmyn. Kai jie leis man treniruotis – treniruosiuosi“, – ESPN cituoja L.Jamesą.

Gruodį 31-ojo gimtadienio sulauksiantis L.Jamesas pastaruosius penkerius metus visoje NBA lygoje yra daugiausia minučių žaidžiantis krepšininkas. Jo persvara prieš kolegas yra gana aiški, tad puolėjo kūnas susiduria su didžiuliu krūviu.

Praėjusį pirmadienį „Cavaliers“ treneris Davidas Blattas teigė, kad yra įsitikinęs, jog LeBronas žais pirmose reguliaraus sezono rungtynėse.

Komandos generalinis vadybininkas Davidas Griffinas taip pat teigė, kad L.Jamesas turėtų žaisti, tačiau, anot jo, „nebūtų jokios tragedijos, jei jis nežaistų“.

Praėjusiame reguliariajame sezone L.Jamesas praleido 13 rungtynių – tai didžiausias skaičius jo karjeroje. Be to, puolėjas vidutiniškai žaisdavo tik po 36 min., o tai mažiausias skaičius.

Vis dėlto, „Cavaliers“ lyderiams Kevinui Love'ui ir Kyrie Irvingui patyrus traumas, atkrintamosiose L.Jamesas komandos laivą tempė vienas. Ypač daug puolėjas žaidė NBA finalo serijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento