Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 04

Net jei ir nebus išmainytas, J.Butleris nepraleis reguliaraus sezono pradžios

Kol „Minnesota Timberwolves“ klubas vis dar ieško naujos karjeros stotelės savo lyderiui Jimmy Butleriui, o netikėti mainai gali įvykti ir artimiausiomis dienomis, krepšininkas nusiteikęs sezoną pradėti jau nuo pirmųjų reguliaraus sezono rungtynių.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / „Scanpix“/AP nuotr.

Net jei J.Butleris ir neatsidurs naujoje komandoje, puolėjas patikino, kad su „Timberwolves“ marškinėliais žais nuo pirmųjų reguliaraus sezono rungtynių, teigia Adrianas Wojnarowskis iš ESPN.

203 cm ūgio krepšininkas vis dar nenusprendė, ar prisijungs prie dabartinės komandos treniruočių stovykloje, tačiau jeigu neiškils sveikatos problemų, J.Butlerį tikrai pamatysime ant parketo jau spalio 17 dieną, kuomet „vilkai“ kausis sezono atidarymo rungtynėse.

Wojnarowskis taip pat pranėšė, kad pastaruoju metu „Timberwolves“ aktyviai derasi su „Miami Heat“ klubu dėl galimų mainų.

Pasirašius įspūdingą sutartį su Karlu-Anthony Townsu, Minesotos klubas būsimus mainus įvardijo „visos organizacijos pagrindiniu tikslu“, Tačiau kiek per aukštai išsikelta kartelė kol kas neleidžia surasti naujų namų Jimmy Butleriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai