Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta: D.Sabonio trenerio ateitis Sakramente pakibo ant plauko

Domanto Sabonio atstovaujamas „Sacramento Kings“ klubas ateinantį sezoną gali pasitikti su nauju vyriausiuoju treneriu.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė apie nepavykusias kalbas apie kontrakto pratęsimą tarp „Kings“ ir vyr. trenerio Mike'o Browno.

Šis turi dar metus galiosiančią sutartį, bet po dviejų sezonų Sakramento klube tikėjosi pratęsti kontraktą ilgesniam laikui ir uždirbti bent po 10 mln. JAV dolerių per metus.

„Turiu dar vienerius metus galiojantį kontraktą. Visi žino, kad man čia patinka“, – dar prieš derybas sakė M.Brownas, neabejojęs savo ateitimi Kalifornijos sostinėje.

Jo treniruojama komanda 2022-2023 m. sezone iškovojo 48 pergales ir po 17 metų pertraukos pateko į atkrintamąsias varžybas, kurių pirmajame etape 3-4 nusileido „Golden State Warriors“. M.Brownas tą sezoną buvo išrinktas geriausiu treneriu lygoje.

2023-2024 m. sezone „Kings“ pasiekė 46 pergales, bet į atkrintamąsias nepateko, įkrintamųjų lemiamame susitikime nusileidę „New Orleans Pelicans“.

Nepaisant to, tikėtasi, kad didelio dėmesio iš kitų komandų sulaukiantis M.Brownas gaus naują kontraktą ir ilgesniam laikui įsipareigos „Kings“ ekipai. Tačiau bent jau kol kas taip neįvyko ir trenerio ateitis Sakramente yra miglota. Anot pranešimų, jeigu nepratęs sutarties ilgesniam laikui, M.Brownas gali palikti „Kings“ komandą dar šią vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito