Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 01 17

Nikolos Jokičiaus trigubo dublio nepakako: „Jazz“ siautėjo Denveryje

Nikola Jokičius sužaidė nuostabias rungtynes, bet vienas lauke kariu nebūsi – „Denver Nuggets“ (22-20) namuose 102:125 (33:37, 25:31, 30:23, 14:34) krito prieš „Utah Jazz“ (29-14) ekipą.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“ nuotr.

N.Jokičius pelnė 25 taškus, atkovojo 15 kamuolių, atliko 14 rezultatyvių perdavimų, bet ir tai neišgelbėjo Denverio komandos rungtynėse namuose.

Serbas surinko devintą trigubą dublį šiame sezone ir dabar pagal tai susilygino su Russellu Westbrooku. Iš viso per karjerą NBA N.Jokičius yra surinkęs 66 trigubus dublius.

Nugalėtojams Rudy Gobert'as pelnė 18 taškų ir atkovojo net 19 kamuolių, Donovanas Mitchellas surinko 31 tašką, Bojanas Bogdanovičius – 21.

R.Gobertas praleido pastarąsias penkerias rungtynes dėl to, kad buvo susirgęs COVID-19. „Jazz“ be centro buvo pralaimėjusi keturiskart paeiliui.

„Jaučiuosi visai gerai. Kaskart, kai žaidi Denveryje, kažkuriuo metu pavargsti. Pavargau pirmajame ir trečiajame kėliniuose, tačiau jaučiuosi gerai. Geriau nei įprastai Denveryje. Džiaugiuosi sugrįžęs“, – kalbėjo R.Gobert'as, pažymėdamas Denverio išskirtinumą – miestas yra pakilęs aukštai virš jūros lygio, dėl to krepšininkams ten rungtyniauti yra sunkiau fiziškai.

„Jazz“ laimėjo visus tris mačus prieš „Nuggets“ šį sezoną.

„Niekas nenori pralaimėti penkerių rungtynių iš eilės. Tai svarbus mačas divizione, – sakė D.Mitchellas. – Su Rudy sugrįžimu norėjome sužaisti gerai. Nežaidėme komandiškai prieš tai ir šiandien tai kažkiek pataisėme.“

Po trijų kėlinių komandas skyrė vos trys taškai, tačiau „Jazz“ pagriebė mačo kontrolę, kuomet N.Jokičius buvo ant suolo.

Jutos komanda spurtavo net 15:0, skaičiuojant trečiojo kėlinio pabaigą ir ketvirtojo pradžią – tai buvo kertinis mačo momentas.

„Nuggets“: N.Jokičius 25 (15 atk. kam., 14 rez. perd.), A.Gordonas 20, W.Bartonas 16, M.Morrisas ir B.Hylandas po 13.

„Jazz“: D.Mitchellas 31, B.Bogdanovičius 21, R.Gobert'as 18 (19 atk. kam.), J.Clarksonas 16, R.O'Neale'as 11, E.Paschallas 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas