Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 28

„Pacers“ ir rezultatyviai žaidęs D.Sabonis palaužė stringančią „Cavaliers“

„Indiana Pacers“ (4-2) laimėjo Klivlande ir vietos „Cavaliers“ (0-6) komandą NBA sezono starte paliko be pergalių. „Pacers“ su nuo suolo kilusiu, bet rezultatyviai žaidusiu Domantu Saboniu triumfavo 119:107 (30:30, 30:25, 28:28, 31:24).
Domantas Sabonis stabdo Jordaną Clarksoną
Domantas Sabonis stabdo Jordaną Clarksoną / „Scanpix“ nuotr.

D.Sabonis per 21 minutę pelnė 15 taškų (6/9 dvit., 3/3 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir dukart suklydo.

„Pacers“ smarkiai pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (24 prieš 39). Net 16 kartų „Cavs“ atkovojo kamuolį puolime („Pacers“ – 4) ir iš žaidimo atliko 12 metimų daugiau nei „Pacers“, tačiau to nepakako pirmai pergalei sezone iškovoti.

Be LeBrono Jameso likusi „Cavaliers“ patyrė jau šeštą nesėkmę iš eilės. Tai blogiausias komandos startas nuo 1995-96 m. sezono, kai „Cavs“ pralaimėjo pirmąsias septynerias rungtynes.

VIDEO: D.Sabonis prieš „Cavaliers“

„Cavaliers“ ir „Pacers“ sustiko pirmą kartą po to, kai pelnęs 45 taškus L.Jamesas eliminavo Indianos klubą praėjusių atkrintamųjų pirmajame etape.

Victoras Oladipo po mačo sakė, jog nuoskaudų dar nepamiršo: „Kiekvieną kartą, kai nusileidžiu Klivlande, galvoju apie tai. Vasarą įrašus peržiūrėjau gal kokius 78 kartus. Viskas sukasi apie tai“.

Šįkart viskas buvo lengviau, mat „Cavaliers“ antras rungtynes iš eilės teko versti be kairės pėdos traumą patyrusio Kevino Love'o.

Šeimininkams buvo pavykę ketvirtajame kėlinyje 15 taškų skirtumą nukąsti iki šešių (97:91), tačiau V.Oladipo ir D.Sabonio taškais „Pacers“ susigrąžino iniciatyvą.

„Cavaliers“: Rodney Hoodas 17, Larry Nance'as Jr. 15, George'as Hillas 14, Colinas Sextonas ir Jordanas Clarksonas po 12.

„Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 25, Victoras Oladipo 24, Darrenas Collisonas, Mylesas'as Turneris ir Domantas Sabonis po 15.

VIDEO: „Atsarginiai“: netikėtas Donato Motiejūno verdiktas ginče ir beprotiški NBA skaičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai