Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 07

Paskutinis pasirinktas D.Sabonis „Visų žvaigždžių“ rungtynėse atstovaus LeBrono komandai

Pirmą kartą į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes išrinktas Domantas Sabonis Čikagoje atstovaus LeBrono komandai. Tai paaiškėjo po šiąnakt įvykusios žaidėjų biržos, kurioje iš kitų 22 lygos žvaigždžių antrus metus iš eilės rinkosi LeBronas Jamesas ir Giannis Antetokounmpo.

„Los Angeles Lakers“ žvaigždė D.Sabonį pasirinko paskutiniu šaukimu.

Giannis ir LeBronas pirmiausia rinkosi iš likusių aštuonių starto penketo žaidėjų, o po to pasiskirstė 14 atsarginių krepšininkų.

Pirmasis rinkęsis L.Jamesas ištarė komandos draugo „Los Angeles Lakers“ klube Anthony Daviso pavardę. Savo ruožtu G.Antetokounmpo pirmuoju pasirinko „Philadelphia 76ers“ žvaigždę Joelį Embiidą.

Tarp atsarginių pirmasis jau rinkosi Giannis, antrus metus paeiliui pasirinkęs komandos draugą „Milwaukee Bucks“ gretose Khrisą Middletoną. LeBronas iš atsarginių žaidėjų pirmąjį išsirinko įspūdingą formą pastaruoju metu demonstruojantį Damianą Lillardą.

Be L.Jameso, A.Daviso ir D.Lillardo, kartu su D.Saboniu toje pačioje komandoje žais ir Kawhi Leonardas, Luka Dončičius, Jamesas Hardenas, Benas Simmonsas, Nikola Jokičius, Jaysonas Tatumas, Chrisas Paulas ir Russellas Westbrookas.

Giannio komandoje be J.Embiido ir K.Middletono dar varžysis Pascalis Siakamas, Kemba Walkeris, Trae Youngas, Bamas Adebayo, Rudy Gobertas, Jimmy Butleris, Kyle'as Lowry, Brandonas Ingramas ir Donovanas Mitchellas.

„Visų žvaigždžių“ rungtynės vasario 16-ąją vyks Čikagos „United Center“ arenoje.

D.Sabonis jose bus pirmasis lietuvis per 15 metų ir vos antrasis apskritai: prieš tai į „Visų žvaigždžių“ susitikimą buvo išrinktas tik Žydrūnas Ilgauskas, tarp ryškiausių NBA talentų sušmėžavęs 2003 ir 2005 metais.

Primename, kad D.Sabonis Čikagoje varžysis ir įgūdžių konkurse, kuris vyks dieną prieš „Visų žvaigždžių“ rungtynes – vasario 15-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant