Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 08

Paskutinių sekundžių trileryje Milvokyje – Giannio siautulys ir „Bucks“ pergalė

Giannis Antetokounmpo buvo nesustabdomas, o graiko į priekį vedami NBA čempionai susigrąžino pranašumą Rytų konferencijos pusfinalyje. „Milwaukee Bucks“ namuose 103:101 (22:19, 24:31, 34:17, 23:34) palaužė „Boston Celtics“ ir serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2:1.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoje susitikimo dalyje neišryškėjo nė vienos ekipos pranašumas, tačiau iš karto po pertraukos dominuoti pradėjo „Bucks“.

Čempiono titulą ginanti ekipa trečią kėlinuką laimėjo net dvigubai (34:17), o prasidėjus lemiamam kėliniui buvo priekyje 80:67, tačiau „uždaryti“ nugalėtojo klausimo nesugebėjo.

Sukandę dantis „Celtics“ krepšininkai sugrįžo ir po keturių Jayleno Browno taiklių baudų iš eilės likus mažiau nei 2 min. išsiveržė į priekį (100:99).

Milvokio ekipa ir toliau turi verstis be Khriso Middletono, tad lemiamomis akimirkomis visų akys krypsta į Giannį Antetokounmpo ir Jrue Holiday, kurie ir šiame mače tapo pagrindiniais šeimininkų pergalės kalviais.

Iš pradžių likus 44 sek. metimą iš po krepšio pataikė graikas, o „Bucks“ apsigynus jų pranašumą padidino Jrue Holiday (103:100).

Rungtynių pabaiga neapsiėjo ir be ginčytino teisėjų arbitro. „Celtics“ atstovams atrodė, kad Marcusas Smartas išprovokavo pražangą atakuojant krepšį iš trijų taškų zonos, tačiau teisėjai priėmė kitokį sprendimą ir davė pražangą ne metimo metu.

„Keltų“ įžaidėjas pataikė pirmą baudą, tačiau specialiai prametė antrąją, suteikdamas šansą savo ekipai išplėšti pratęsimą. Svečiai iš Bostono turėjo net keletą progų rezultatą išlyginti, tačiau kamuolio pamušimai skriejo pro šalį, o galiausiai taiklus metimas buvo atliktas jau po laiko.

G.Antetokounmpo nugalėtojams iš viso pelnė net 42 taškus, sugriebė 12 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Įspūdingai rungtyniavo ir J.Holiday, surinkęs 25 taškus, atkovojęs 7 ir perėmęs 3 kamuolius.

Bostono ekipą į priekį vedė Jaylenas Brownas, kurio sąskaitoje 27 taškai ir 12 atkovotų kamuolių. Varžovų gynybos pinklėse šįkart prasmego kitas „Celtics“ lyderis Jaysonas Tatumas, pelnęs tik 10 taškų ir pataikęs viso labo 4 metimus iš 19.

„Milwaukee Bucks“: Giannis Antetokounmpo 42 (12 atk. kam., 8 rez. perd.), Jrue Holiday 25 (7 atk. kam.), Brookas Lopezas 13 (10 atk. kam.), Patas Connaughtonas 11 (8 atk. kam.)

„Boston Celtics“: Jaylenas Brownas 27 (12 atk. kam.), Alas Horfordas 22 (16 atk. kam., 5 rez. perd.), Derrickas White'as 14, Jaysonas Tatumas ir Robertas Williamsas III po 10.

VIDEO: Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Full Game 3 Highlights | 2021-22 NBA Playoffs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas