Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 21

Pavojaus signalas „Kings“ stovykloje: Domantas Sabonis patyrė traumą

„Sacramento Kings“ (25-48) komanda namuose per pratęsimą 124:127 (26:22, 33:27, 28:34, 23:27, 14:17) nusileido „Phoenix Suns“ (58-14), tačiau ne šis pralaimėjimas gali būti skaudžiausia vakaro dalis – Domantas Sabonis patyrė kelio traumą ir nebaigė susitikimo.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

D.Sabonis per 31 minutę pelnė 18 taškų (4/7 dvit., 1/1 trit., 7/9 baud. met.) ir atkovojo 12 kamuolių.

Lietuvis taip pat atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė ir prarado po 2 kamuolius ir 4 kartus prasižengė. Kai Domantas buvo aikštėje, jo komanda pelnė 5 taškais daugiau nei varžovai.

Bet rungtynės baigėsi anksčiau laiko lietuviui, kuris patyrė kairės kojos kelio traumą ketvirtajame kėlinyje.

Treneris Alvinas Gentry po susitikimo teigė, kad Domantui bus atlikti išsamūs tyrimai, kad būtų nustatytas sužeidimo rimtumas.

„Mes nesužinosime nieko, kol nebus atilikti tyrimai, kurie bus rytoj, o galbūt ir net šįvakar, – sakė A.Gentry. – Dar nekalbėjau su gydytojais. Palauksime ir pamatysime.“

Traumos epizode lietuvis bandė sustabdyti Mikalo Bridgeso reidą, tačiau krepšininkai susidūrė keliais. D.Sabonis krito ant parketo ir susiėmė už kelio.

„Niekada nesinori matyti traumos, – teigė komandos draugas Damianas Jonesas. – Kai pamačiau Domą susitrenkiantį, atrodė, kad jis su varžovu susidūrė kelis į kelį. Mano reakcija buvo: auč! Žinau, kaip tai skausminga. Tiesiog tikiuosi geriausio. Buvo smagu matyti, kad jis pats atsistojo.“

Devinas Bookeris su 31 tašku buvo rezultatyviausias nugalėtojų komandoje, tačiau nebaigė rungtynių dėl išnaudoto pražangų limito.

Tai buvo penktoji iš eilės „Suns“ pergalė, dabar komanda yra laimėjusi 58 kartus ir patyrusi 14 pralaimėjimų – tai leidžia vadintis lygos geriausiais.

Fynikso ekipai padėti negali Chrisas Paulas, Camas Johnsonas, Camas Payne'as, o mačo metu traumą patyrė Jae Crowderis.

„Kings“: D.Mitchellas 28, H.Barnesas 21, D.Sabonis 18 (12 atk. kam., 6 rez. perd.), D.Jonesas ir D.DiVincenzo po 13, T.Lylesas 11, J.Holiday 10.

„Suns“: D.Bookeris 31, M.Bridgesas 27, L.Shametas 21, J.McGee 14, D.Aytonas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas