Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 17

Penkerių metų Giannio planas: „Vaikai ir NBA titulas“

Nepaisant istorinio NBA kontrakto sudarymo, tai buvo įprastas antradienis Giannio Antetokounmpo gyvenime. Vakarienė su šeima, apsilankymas žaislų parduotuvėje, kurioje prieš mažiau nei metus gimusiam sūnui Liamui NBA superžvaigždė nupirko drabužėlių ir lauktuvių. Grįžęs namo, šis atletas griuvo tiesiai į lovą ir atsikėlė tik kitą rytą prieš pirmąją treniruotę, rašo ESPN žurnalistas Ericas Woodyardas.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo rami diena, žinant, jog prieš kelias valandas Giannis Antetokounmpo suraitė parašą po penkerių metų 228 mln. JAV dolerių sutartimi. Didžiausia NBA istorijoje.

Žvelgdamas į artėjantį gyvenimo penkmetį, „Milwaukee Bucks“ lyderis pasidalijo savo tikslais.

„Aš noriu turėti vaikų, auginti juos, ir laimėti NBA čempiono žiedą. Tuomet mano gyvenimas bus visavertis. Galėsiu baigti karjerą iškart po penkerių metų! Ne, juokauju, taip nebus“, – neslėpdamas šypsenos sakė Giannis.

Nors „Bucks“ komanda antrus metus iš eilės laimėjo reguliarųjį sezoną, bet jai vėl pritrūko jėgos atkrintamosiose.

Tiesa, G.Antetokounmpo tapo trečiu pagal amžių žaidėjų NBA istorijoje, po Kareemo Abdul-Jabbaro ir LeBrono Jameso, kuriam pavyko laimėti du MVP trofėjus iš eilės.

Be to, Giannis yra trečias žaidėjas, po Hakeemo Olajuwono ir Michaelo Jordano, viename sezone laimėjęs ir MVP, ir geriausiai besiginančio žaidėjo titulą.

Neseniai 26-ąjį gimtadienį paminėjęs graikas kitoje komandoje būtų daugiausiai sulaukęs ketverių metų 145 mln. JAV dolerių sutarties.

Tačiau G.Antetokounmpo troško likti Milvokyje.

„Nuostabu, kaip šis miestas nuo pirmosios dienos palaikė mane ir mano šeimą. Tai fantastiška, – sakė Giannis. – Man buvo 18, kai pirmą artą įžengiau į „Cousins Center“ sporto salę bei „Bradley Center“ arena. Dabar man 26-eri. Viską, ką žinau, yra Milvokis. Atvykęs žinojau tiek, jog šis miestas myli krepšinį. Mes turime nebaigtų darbų, tad galime koncentruotis tik į krepšinį. Tai vieta, kurioje aš noriu būti. Tai vieta, kurioje noriu auginti vaikus, nes čia jaučiuosi puikiai. Jaučiu, kad taip mąsto ir mano šeima, tad viskas yra gerai.“

Praėjusį sezoną universalusis „Bucks“ vedlys rinko po 29,5 taško, 13,6 atkovoto kamuolio bei 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas