Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 09

„Pistons“ vis dar laukia D.Sirvydžio: užstrigo dėl biurokratinių barjerų

„Detroit Pistons“ jau prieš aštuonias dienas paskelbė apie pasirašytą trejų metų sutartį su Deividu Sirvydžiu, tačiau lietuvis vis dar negali prisijungti prie naujos savo komandos treniruočių.
Deividas Sirvydis
Deividas Sirvydis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Mičigano valstijos komanda gruodžio 1-ąją ištrimitavo žinią apie kontraktą su perspektyviu lietuviu, kurį 2019 m. naujokų biržoje pasikvietė 37-uoju šaukimu.

Tikėtasi, kad D.Sirvydis greitai galės šokti į mėlynai-raudoną „Pistons“ aprangą ir imti įrodinėti savo vertę treniruočių stovykloje, tačiau vilnietis iki šiol yra gimtajame mieste.

20-metis snaiperį, į Detroitą persikelsiantį iš Jeruzalės „Hapoel“ klubo, Vilniuje užlaikė biurokratinės problemos, susijusios su JAV viza.

Tiesa, netikėtos problemos būsimojo D.Sirvydžio trenerio Dwane'o Casey negąsdina – jis į situaciją žvelgia ramiai ir yra nusiteikęs palaukti.

„Mano supratimu, jis užstrigo dėl vizos problemų, o atvykęs į Detroitą turės praeiti daugybę COVID-19 procedūrų, kad galėtų pradėti treniruotis, – sakė 63-ejų specialistas. – Jau greitai turėtų būti pasirūpinta jo viza, o atvykęs jis turės sulaukti gal net šešių neigiamų COVID-19 testų. Bet mes žinojome, kas mūsų laukia, ši situacija mūsų nenustebino. Mūsų atstovai dirba, kad paverstų jį „legaliu“ žmogumi Jungtinėse Valstijose.“

Detroite neabejojama, kad D.Sirvydžiui teks praleisti bent kelias pirmąsias „Pistons“ draugiškas rungtynes. Jas Detroito ekipa žais gruodžio 12, 14, 18 ir 20 dienomis.

Pirmosios reguliariojo sezono rungtynės „Pistons“ laukia naktį iš gruodžio 23 į 24-ąją Lietuvos laiku prieš „Minnesota Timberwolves“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas