Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 04 11

Po košmariško sezono pabaigos „Lakers“ atleidžia trenerį

Frankas Vogelis atvedė „Los Angeles Lakers“ į pergalę paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse, bet tai jam darbo Kalifornijos klube neišsaugos.
Frankas Vogelis
Frankas Vogelis / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad F.Vogeliui rezultatu 146:141 po pratęsimo laimėtos rungtynės prieš „Denver Nuggets“ buvo paskutinės prie „Lakers“ vairo.

Prieš sezoną vienais favoritų laikyti „Lakers“ nepateko net į įkrintamąsias varžybas – su varganu 33 pergalių ir net 49 pralaimėjimų kraičiu Vakarų konferencijoje jie liko tik vienuolikti.

A.Wojnarowskio teigimu, sprendimas dėl F.Vogelio atleidimo jau priimtas, o strategui jis bus praneštas pirmadienį JAV laiku. Tiesa, apie tai klausimo specialistas sulaukė jau po rungtynių prieš „Nuggets“.

„Niekas man nieko nesakė, – pridėjęs keiksmažodį sakė F.Vogelis. – Mėgausiuosi po šių rungtynių ir švęsiu pergalę su šiais jaunais vyrukais. O rytojaus reikalus spręsime rytoj.“

Kaip praneša A.Wojnarowskis, „Lakers“ vykdys plačią naujo trenerio paiešką. Prieš savaitę „Bleacher Report“ skelbė, kad tarp kandidatų perimti „Lakers“ vairą yra šiuo metu kitose komandose dirbantys Docas Riversas ir Quinas Snyderis, taip pat ir „Lakers“ legenda Kurtas Rambisas.

F.Vogelis „Lakers“ treniravo tris sezonus. Jau pirmajame jo vadovaujama ekipa tapo NBA čempione, bet pernai iškrito pirmajame atkrintamųjų etape, o šiemet net nepateko į atkrintamąsias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas