Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 01

Po traumos galingai sugrįžęs D.Sabonis užsikrėtė koronavirusu

Bėda po vieną nevaikšto. Susižeidęs čiurną, bet galingai sugrįžęs po traumos, Domantas Sabonis vėl turės mažiausiai savaitę praleisti be krepšinio.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Indiana Pacers“ komandos lyderis užsikrėtė koronavirusu. Lietuvis įtrauktas į COVID-19 sveikatos bei saugumo protokolą.

Sugrįžęs po čiurnos traumos D.Sabonis spėjo sužaisti 2 rungtynes – su „Oklahoma City Thunder“ surinko trigubą dublį, o su „Dallas Mavericks“ iki tokio paties pasiekimo jam pritrūko vos 2 rezultatyvių perdavimų.

25-erių aukštaūgis šiame sezone NBA lygoje vidutiniškai renka po 19,1 taško, atkovoja 12,1 kamuolio ir atlieka 5 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, galingas lietuvio žaidimas „Pacers“ negelbėja. Su 18 pergalių ir 33 pralaimėjimais Indianos ekipa užima vos 13 vietą NBA Rytų konferencijoje.

Būtina pažymėti, kad „Pacers“ ekipą bėdos kamuoja visą šį sezoną. T.J.Warrenas dar nežaidė po stresinio pėdos lūžio (šiuo metu taip pat yra atsidūręs COVID-19 saugumo protokole), Malcolmą Brogdoną kankina Achilo sausgyslės skausmai, Mylesas Turneris taip pat patyrė stresinį pėdos lūžį, traumuotas ir T.J. McConnellas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas