Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 18

Prieš svarbiausią sezono kovą – abejonės dėl Domanto Sabonio sveikatos

„Indiana Pacers“ ekipos jau ateinančią naktį laukia svarbiausios sezono rungtynės, kurios, pralaimėjimo atveju, taptų paskutinėmis 2020-2021 m. sezone. Tačiau traumų viruso neatsiginantis klubas į lemiamą kovą gali žengti be visos krūvos žaidėjų, tarp kurių – ir nerimą keliantį statusą turintis Domantas Sabonis.

„Pacers“ likus parai iki svarbių rungtynių prieš „Charlotte Hornets“ atskleidė traumuotų žaidėjų situaciją.

Trys krepšininkai – TJ Warrenas, Mylesas Turneris ir Jeremy Lambas – žaisti tikrai negalės, o tarp keturių abejotiną statusą turinčių krepšininkų yra ir D.Sabonis.

Lietuvis dar praėjusį ketvirtadienį patyrė traumą mače prieš „Milwaukee Bucks“, kai po susidūrimo susimušė šlaunies raumenį.

Nors Domas grįžo ant parketo sekmadienį Tampoje, kur „Pacers“ įveikė „Toronto Raptors“, bei prie pergalės pridėjo 25 taškus ir 16 atkovotų kamuolių, skausmas lietuvio dar neapleido ir Indianos ekipoje vis dar lieka abejonių dėl D.Sabonio galimybių pasirodyti aikštėje.

Lietuvio pagalbos „Pacers“ reiks kaip deguonies. Įkrintamųjų (angl. play-in) mače prieš „Hornets“ spręsis Indianos klubo sezono likimas, kadangi patyrus pralaimėjimą, D.Sabonio ir kitų „Pacers“ žaidėjų pasirodymas NBA pirmenybėse šį pavasarį būtų baigtas.

Pergalės atveju, „Pacers“ naktį iš ketvirtadienio į penktadienį dėl paskutinio atkrintamųjų varžybų bilieto Rytų konferencijoje kovotų su „Boston Celtics“ arba „Washington Wizards“ klubu.

Be D.Sabonio, abejonių „Pacers“ gretose kyla ir dėl dar trijų žaidėjų – jau kurį laiką dėl pakinklio skausmų nežaidžiančio rezultatyviausio „Pacers“ žaidėjo (vid. 21,2 taško per mačą) Malcolmo Brogdono, dešinės kojos piršto traumą besigydančio Aarono Holiday ir kairio kelio skausmus jaučiančio Edmondo Sumnerio.

„Pacers“ ir „Hornets“ kova ateinančią naktį prasidės 1.30 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas