Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 07 15 /22:12

Bėdos už aikštės ribų: JAV rinktinę palieka žvaigždė, kitas žaidėjas – izoliacijoje

Jau du pralaimėjimus draugiškose rungtynėse patyrusios JAV krepšinio rinktinės neapleidžia bėdos ir už aikštės ribų.
Jaysonas Tatumas (kairėje) ir Bradley Bealas
Jaysonas Tatumas (kairėje) ir Bradley Bealas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ pranešė, kad dėl COVID-19 protokolo nuo rinktinės atskiras ir į saviizoliaciją pasiųstas Jerami Grantas.

„Detroit Pistons“ klube rungtyniaujantis puolėjas nesulaukė teigiamo koronaviruso testo rezultato, bet vis tiek turės tam tikrą laiką praleisti saviizoliacijoje.

„Scanpix“/AP nuotr./Jerami Grantas (kairėje)
„Scanpix“/AP nuotr./Jerami Grantas (kairėje)

Maža to, Adrianas Wojnarowskis iš ESPN pranešė, o netrukus pati JAV rinktinė patvirtino, kad į Tokiją nevyks Bradley Bealas.

„Washington Wizards“ žvaigždė, praėjusiame sezone NBA lygoje pagal rezultatyvumą nusileidusi tik Stephenui Curry, šį rytą atsidūrė saviizoliacijoje dėl COVID-19 protokolo, bet galiausiai nutarta, kad B.Bealo rinktinės dvyliktuke nebus.

Pranešama, kad JAV rinktinės vadovai jau ieško, kuo pakeisti atkritusį B.Bealą.

Šios netektys reiškia, kad JAV rinktinės treneris Greggas Popovichius savo dispozicijoje turi vos šešis pasiruošusius žaisti pagrindinės sudėties krepšininkus.

„Boston Celtics“ žvaigždė Jaysonas Tatumas šiuo metu negali rungtyniauti dėl kelio skausmų, o „Phoenix Suns“ gynėjas Devinas Bookeris ir „Milwaukee Bucks“ krepšininkai Khrisas Middletonas ir Jrue Holiday tęsia pasirodymą NBA finale.

Tiesa, situaciją bent jau draugiškose rungtynėse gelbsti rezervinės rinktinės žaidėjai, kurių G.Popovichius praėjusiame mače prieš Argentiną panaudojo net septynis.

Primename, kad JAV rinktinė pasiruošimą olimpinės žaidynėms pradėjo pralaimėjimais Nigerijai (87:90) ir Australijai (83:91), o vėliau sutriuškino Argentiną (108:80).

„Scanpix“/AP nuotr./Bamas Adebayo krauna į krepšį
„Scanpix“/AP nuotr./Bamas Adebayo krauna į krepšį

Naktį iš penktadienio į šeštadienį amerikiečiai dar sykį žais prieš australus, o pasiruošimą Tokijui užbaigs maču su Ispanija.

Tokijo žaidynes JAV komanda pradės liepos 25-ą, kai testuos Prancūzijos rinktinę. A grupėje jų dar laukia mačai su Iranu ir Čekija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas