Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 09 01

Pūlinys sprogo – Benas Simmonsas pasiprašė būti iškeičiamas iš Filadelfijos

Vieša paslaptimi pastaruosius mėnesius buvęs „Philadelphia 76ers“ siekis atsikratyti Benu Simmonsu anksčiau ar vėliau turėtų virsti realybe po to, kai pats krepšininkas pasiprašė būti iškeičiamas iš Pensilvanijos valstijos komandos.
Benas Simmonsas
Benas Simmonsas / „Scanpix“/AP nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Derekas Bodneris patvirtino „Philadelphia Inquirer“ skelbtą informaciją, jog „Sixers“ žvaigždė neketina atvykti į komandos treniruočių stovyklą prieš sezoną ir tikisi tapti kitos komandos nariu dar iki 2021-2022 m. sezono starto.

„The Athletic“ žurnalisto Shamso Charanios teigimu, „76ers“ ekipa jau sulaukė pasiūlymų iš dviejų komandų – „Minnesota Timberwolves“ ir „Toronto Raptors“.

Anot „The Athletic“ žurnalisto Jono Krawczynskio, agresyviausiai 2016 m. naujokų biržos pirmojo šaukimo siekia „Timberwolves“, kurie greičiausiai lipdytų savo mainų paketą aplink įžaidėją D'Angelo Russellą ir siektų B.Simmonsą įtraukti į didįjį komandos trejetą su Karlu-Anthony Townsu ir Anthony Edwardsu.

25-erių australas B.Simmonsas per keturis sezonus NBA lygoje vidutiniškai rinko po 15,9 taško, atkovojo po 8,1 kamuolio ir atliko 7,7 rezultatyvaus perdavimo, tačiau jo rodikliai drastiškai krisdavo svarbiausiu metu – atkrintamosiose varžybose.

2021 m. metų atkrintamųjų serijoje prieš „Atlanta Hawks“ australas vidutiniškai pelnė viso labo po 9,9 taško ir pataikė vos kas trečią baudos metimą (15 iš 45, 33,3 proc.), o jo komanda sensacingai nusileido „vanagams“ 3-4 ir pasitraukė iš kovos dėl titulo.

B.Simmonsas prieš kelerius metus su „76ers“ sudarė penkerių metų 177,2 mln. JAV dolerių kontraktą. Ateinantį sezoną, kuris jam bus antras pagal galiojančią sutartį, 208 cm ūgio krepšininkas uždirbs 33 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas