Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 15

Rickas Pitino už įspūdingą sumą pardavė prabangią vilą Floridoje

Atėnų „Panathinaikos“ vyriausiuoju treneriu pastaruosius du sezonus dirbęs Rickas Pitino pagaliau pardavė savo prabangią vilą Floridoje, greta Majamio.
Rickas Pitino pardavė prabangią vilą Floridoje
Rickas Pitino pardavė prabangią vilą Floridoje / 15min ir Twitter nuotr.
Temos: 1 Majamis

67-erių specialistas, kalnus pinigų užsidirbęs per karjerą treniruodamas NCAA ir NBA komandas, už įspūdingo dydžio vilą su aštuoniais miegamaisiais ir dešimt vonios kambarių gavo net 17 mln. JAV dolerių sumą.

Tiesa, kaip praneša JAV žiniasklaida, tai – jau nuleista kaina po to, kai R.Pitino už stambesnę sumą nepardavė vilos net ketverius metus.

Pradinė vilos kaina siekė net 24 mln. dolerių, o nuo 2016-ųjų ji net kelis sykius buvo išimta ir vėl įdėta į prekybą.

R.Pitino prabangų būstą įsigijo dar 1999-aisiais, kai dirbo „Boston Celtics“ vyriausiuoju treneriu. Tada amerikietis už jį sumokėjo 5,4 mln. dolerių sumą, tačiau nemažai išleido vilą perstatydamas ir rekonstruodamas.

900 kvadratinių metrų viloje, kuriai priklauso beveik pusės hektarų plotas, yra įrengtas liftas, sporto salė, didžiulis baseinas, prieplauka jachtoms ir keturis automobilius galintis sutalpinti garažas.

Be to, vila yra pastatyta Indian Creek gyvenvietėje, kurioje būstus yra įsigiję daugybė JAV turtuolių. Vos prieš metus joje buvo parduota vila už dar įspūdingesnę – 49,9 mln. dolerių sumą.

Prasidėjus koronaviruso pandemijai su „Panathinaikos“ atsisveikinęs R.Pitino už Atlanto jau spėjo susirasti kitą darbovietę – rudenį jis stos prie „Iona“ koledžo komandos vairo.

Tiesa, Graikijoje amerikietis paliko neužbaigtų reikalų – R.Pitino turėtų vadovauti šios šalies rinktinei atrankoje į olimpines žaidynes, vyksiančioje kitąmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas