Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 09

„Rockets“ ir M.D'Antoni netrukus turėtų pratęsti bendradarbiavimą

„Houston Rockets“ ekipa artėja prie susitarimo su vyriausiuoju klubo treneriu Mike'u D'Antoni dėl kontrakto pratęsimo, praneša Timas MacMahonas iš ESPN.
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni
Jamesas Hardenas ir Mike'as D'Antoni / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Houston Rockets

T.MacMahonas teigia, kad „Raketų“ savininkas Tilmanas Fertitta iš naujojo kontrakto, ruošiamo patyrusiam specialistui, pašalino išpirkimo galimybę, kuri galiojo senajame kontrakte.

Kol kas M.D'Antoni dar turi vieną sezoną galiojantį kontraktą, o tai reiškia, kad jeigu treneris ir klubas nesusitars dėl sutarties pratęsimo, 68-erių specialistas kitą vasarą taps laisvuoju agentu.

Abi pusės jau bandė susitarti gegužę, tačiau tuomet kalbos nutrūko dėl per didelio viešumo. Trenerio ir jo agento taip pat netenkino sąlyga kontrakte, pagal kurią 2020-2021 metų sezone ekipos vairininkas pilną atlyginimą (5 mln. JAV dolerių) gautų tik tuomet, jei išeitų į atkrintamąsias ir treniruotų visą sezoną. Kitu atveju, treneris gautų perpus mažiau.

Pats M.D'Antoni neskubėjo įsipareigoti ilgalaikiam kontraktui, tačiau tikino, kad vyriausiuoju treneriu planuoja būti dar bent tris sezonus, su galimybe trenerio karjerą pabaigti „Rockets“ klube.

Per tris sezonus, praleistus Teksase, M.D'Antoni iškovojo 173 pergales ir patyrė 73 pralaimėjimus, o „Rockets“ visuomet žaidė atkrintamosiose.

Praėjusio sezono Vakarų konferencijos finale serijoje Hjustono ekipa buvo per plauką nuo patekimo į didįjį NBA finalą, o šiemet iškrito konferencijos pusfinalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento