Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 27

Sakramentas laukia tarsi Kalėdų: „Kings“ šiąnakt gali nutraukti 17 metų prakeiksmą

17 metų trunkanti Sakramento krepšinio kančia gali pasibaigti jau šiąnakt. Domanto Sabonio ekipa jau artimiausiose rungtynėse gali užsitikrinti taip ilgai lauktą vietą NBA atkrintamosiose varžybose.
/ USA TODAY Sports/„Scanpix“ nuotr.

45 pergales ir 29 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintys „Sacramento Kings“ 5 val. Lietuvos laiku namuose žais prieš „Minnesota Timberwolves“. Pergalės atveju „karaliai“ garantuos sau mažiausiai šeštąją vietą Vakarų konferencijoje ir bilietą į atkrintamąsias.

To Sakramentas laukė 17 metų.

Dar 2006-aisiais pastarąjį kartą Kalifornijos sostinės ekipa rungtyniavo svarbiausiame sezono etape, o nuo tada pasinėrė į ilgiausią atkrintamųjų sausrą NBA bei vieną ilgiausių profesionalaus Šiaurės Amerikos sporto istorijoje.

Panašu, kad ilga kančia baigsis šį sezoną – jei ne ateinančią naktį, tai vėliau, nes iki reguliariojo sezono pabaigos „Kings“ dar liko aštuoni mačai.

„Jausmas lyg Kūčių vakarą“, – rungtynių su „Timberwolves“ išvakarėse lygino apie „Kings“ rašantis žurnalistas Frankie Cartoscelli.

Įdomu tai, kad užsitikrinti vietą atkrintamosiose „Kings“ galėjo dar praėjusią naktį nė nežaisdami, jei tik „Golden State Warriors“ būtų įveikę tuos pačius „Timberwolves“. Vis dėlto rungtynes po lemiamo Karlo-Anthony Townso tritaškio 99:96 laimėjo „vilkai“.

Nepaisant to, Sakramento sirgaliai dėl to nenuliūdo.

„Sakramentas ir jo ištikimi sirgaliai nusipelno savo akimis pamatyti, kaip nutrūksta atkrintamųjų sausra. „Kings“ turės šansą užbaigti šią ilgą sausrą taip, lyg tai būtų pasaka“, – rašo acb10.com žurnalistas Mattas George'as.

„Sakramente turėtų būti šventiškas vakaras“, - spėjo dar vienas Sakramente gyvenantis ir dirbantis žurnalistas Seanas Cunninghamas.

Neabejojama, kad „Golden 1 Center“ arena, talpinanti 18 151 sirgalių, bus užpildyta sausakimšai, kaip ir daugybę kartų šiame sezone.

Jie vilsis, kad Domantas Sabonis ir kompanija pasieks tai, apie ką kai kurie iš jų svajoja visą arba didžiąją dalį gyvenimo: pamatyti „Kings“ atkrintamosiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas