Mobilus restoranas, pavadinimu „Creme de la Creme“, yra T.Parkerio ir krepšininko asmeninio virėjo šefo Cliffo Chetwoodo bendradarbiavimo vaisius. Mobilų restoraną San Antonijaus gatvėse žmonės išvys jau kovo 18 dieną, o pati virtuvė galės girtis gausiu patiekalų asortimentu, „įkvėptu T.Parkerio prancūziškos kilmės ir C.Chetwoodo kelionių į Prancūziją“. Nors tokie mobilūs restoranai dažniausiai siūlo įvairų „gatvės“ maistą, „Creme de la Creme“ nieko panašaus nebus.
„Šefas Cliffas mano šeimą ir mane nuostabiais patiekalais žavi jau beveik penkerius metus, – „My San Antonio“ žurnalui teigė T.Parkeris. – Šis restoranas yra galimybė pasidalinti mano prancūziška kilme per šefo Cliffo kulinarinę vaizduotę.“
JAV kulinarinis žurnalas „Eater“ praneša, kad T.Parkerio naujas projektas yra tik dar vienas įrodymas, kad NBA krepšininkus žavi skanus maistas ir gėrimai. Buvęs „Los Angeles Clippers“ žaidėjas Glenas Davisas turi savo asmeninį kulinarinį kanalą „Youtube“, o „Miami Heat“ žvaigždė Dwyane’as Wade’as visai neseniai įkūrė vyno gaminimo įmonę.