Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 11

Serija dar neuždaryta: „Warriors“ parbloškė „Lakers“, A.Davisas – ligoninėje

„Golden State Warriors“ komanda yra atsidūrusi ties prarajos kraštu, tačiau kol kas laikosi tvirtai įsikibusi sezono – Stepheno Curry vedami „kariai“ namuose 121:106 (32:28, 38:31, 23:23, 28:24) nugalėjo „Los Angeles Lakers“.
LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry
LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.Curry nugalėtojams surinko 27 taškus ir išdalino 8 perdavimus, Andrew Wigginsas pridėjo 25 taškus, 7 atkovotus kamuolius ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Pralaimėjusiems LeBronas Jamesas pelnė 25 taškus ir sugriebė 9 kamuolius, Anthony Davisas pasižymėjo 23 taškais.

Tiesa, pastarasis paliko rungtynes anksčiau laiko po skausmingo susidūrimo su Kevonu Looney. Skelbiama, kad iš arenos į ligoninę krepšininkas buvo išgabentas neįgaliojo vežimėlyje, jam įtariamas smegenų sutrenkimas.

Austinas Reavesas pataikė tritaškį, likus žaisti kiek daugiau nei penkias minutes, ir nukirpo „Warriors“ pranašumą iki vienženklio (104:95), bet S.Curry atsakė penkiais taškais be atsako ir uždarė intrigą.

Draymondas Greenas pelnė 20 taškų ir atkovojo 10 kamuolių, taip pat cementavo gynybą, kurią labai akcentavo treneris Steve'as Kerras prieš rungtynes.

Los Andžele šeštosios serijos rungtynės bus žaidžiamos penktadienį. Šiose atkrintamosiose „Lakers“ namuose laimėjo 5 kartus ir nė karto nesuklupo.

1-3 šioje serijoje atsilikusi „Warriors“ komanda atsispyrusi nuo tokios sunkios situacijos yra tik kartą klubo istorijoje – 2016-ųjų Vakarų konferencijos finale prieš „Oklahoma City Thunder“.

„Warriors“: S.Curry 27 (3/11 trit.), A.Wigginsas 25, D.Greenas 20 (10 atk. kam.), G.Paytonas 13, J.Poole'as 11, K.Thompsonas 10.

„Lakers“: L.Jamesas 25, A.Davisas 23 (9 atk. kam.(, D.Russellas ir A.Reavesas po 15, D.Schroderis 14.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas