Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 27

Skausmas žiūrovų akims: „Thunder“ ekipai rungtynių viduryje teko keisti aprangas

„Oklahoma City Thunder“ ir „Atlanta Hawks“ ekipų rungtynės neapsiėjo be kuriozo. Labai panašiomis aprangomis į aikštę žengusios ekipos buvo sunkiai atskiriamos viena nuo kitos, kol galiausiai aikštės šeimininkai pakeitė savo sportinę uniformą.
„Hawks“ ir „Thunder“ ekipos į aikštę žengė labai panašiomis aprangomis
„Hawks“ ir „Thunder“ ekipos į aikštę žengė labai panašiomis aprangomis / „Twitter“ nuotr.

Svečiuose rungtyniavę „Hawks“ į aikštę žengė vilkėdami raudonos spalvos aprangą, o „Thunder“ atstovai, kuriuos dažnai pamatysi vilkint baltos arba mėlynos spalvos sportines uniformas, pasirinko spalvą, labai panašią į oponentų – oranžinę.

Nors panašių spalvų kombinacija žaidėjų aikštėje netrikdė, rungtynes per televiziją žiūrėjusiems aistruoliams tai buvo tikras košmaras.

Kadangi svečiai iš Atlantos kitos aprangos atsivežusi nebuvo, lyga pareikalavo „Thunder“ ekipos pasikeisti sportinę aprangą ir po pertraukos tarp antrojo ir trečiojo kėlinių aikštės šeimininkai ant parketo žengė jau vilkėdami baltos spalvos aprangą.

Šis kuriozas susilaukė nemažai pajuokų socialiniuose tinkluose ir netgi buvo palygintas su nesusipratimu Turkijoje, kuomet per pūgą baltai apsivilkusios komandos tiesiog nesimatė.

„Iš pradžių tai atrodė keistai, bet didelio efekto pirmoje rungtynių dalyje tai neturėjo“, – kalbėjo „Thunder“ lyderis Shai Gilgeous-Alexanderis, o jam antrino ir šeimininkų strategas.

„Kalbant atvirai, aš to net nepastebėjau ir neatkreipiau dėmesio. Tačiau tuomet lyga įsakė pasikeisti aprangas ir mes į tai sureagavome“, – teigė Markas Daigneault.

Šiais laikais NBA klubų aprangas sudaro nebe namų ir išvykų spalvos, o net keletas skirtingų spalvų derinių. Lyga, naudodamasi „LockerVision“ sistema, prieš sezono startą patvirtina, kokiomis aprangomis kiekviename mače rungtyniaus komandos. Pirma yra duodama išsirinkti namų, o tuomet – svečių ekipai, su kokia uniforma yra pageidaujama rungtyniauti.

Rungtynes rezultatu 118:109 laimėjo „Thunder“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas