Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 04

„Spurs“ stiprinasi: komandą papildys Pau Gasolis

Ispanijos krepšinio veteranas Pau Gasolis pasirinko savo sekančią karjeros stotelę. Po ilgų dvejonių ispanas nusprendė, kad šį sezoną apsivilks juoda, pilka ir balta spalva tviskančius marškinėlius ir atstovaus „San Antonio Spurs“. Žaidėjas turėtų pasirašyti dviejų metų sutartį, kuri sieks apie 30 mln. JAV dolerių. Joje numatyta sąlyga, kad krepšininkas ją gali nutraukti po pirmųjų metų.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

35-erių metų veteranas šią vasarą susilaukė dėmesio iš „Toronto Raptors“, „Portland Trail Blazers“ bei „Minnesota Timberwolves“. P.Gasolis turėtų itin padėti „Spurs“ komandai, nes naujausi pranešimai teigia, kad karjerą galvoja baigti ilgametis ekipos žaidėjas Timas Duncanas.

Kitos ekipos itin agresyviai bandė prisivilioti ispaną, o Portlendo komandos vadovai žaidėjui siūlė net 20 mln. JAV dolerių už vienerius metus.

P.Gasolis šią vasarą ketina padėti savo šaliai Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Tai bus trečia krepšininko olimpiada karjeroje.

Ispanijos krepšinio legenda šešis kartus žaidė Visų žvaigždžių rungtynėse bei du kartus laimėjo NBA čempionų žiedus. Jis vis dar yra laikomas vienu geriausių aukštaūgių puolime ir vienu geriausių krepšininkų, kurie į lygą atvyko iš svetur.

Pastaruosius du sezonus P.Gasolis praleido „Chicago Bulls“ o prieš tai rungtyniavo „Los Angeles Lakers“ bei „Memphis Grizzlies“ klubuose. Per savo karjerą jis vidutiniškai renka 18 taškų bei atkovoja beveik 10 kamuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas