Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 18

Stephenas Curry pirmą kartą prakalbo apie vidines „Warriors“ problemas

„Golden State Warriors“ lyderis Stephenas Curry žino, kad konfliktas tarp komandos draugų Kevino Duranto ir Draymondo Greeno gali atrodyti kaip NBA čempionų sezono griūties priežastis.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau taip manantiems jis turi žinutę.

„Tai nenutiks“, – AP cituoja S.Curry.

Šeštadienio vakarą gynėjas pirmą kartą prakalbo apie K.Duranto ir D.Greeno konfliktą, įvykusį dar pirmadienį. Tada D.Greenas neperdavė kamuolio K.Durantui, o šis įsiutęs aprėkė bendraklubį.

„Manau, kad tai, kaip mes viską sprendžiame ir kaip komanda, ir kaip tai padarė KD, ir Draymondas... Tai buvo profesionalu“, – kalbėjo S.Curry.

D.Greenas šį savaitgalį „Warriors“ marškinėlių nevilkės. Jis praleido rungtynes su „Dallas Mavericks“ ir nežais prieš „San Antonio Spurs“ dėl dešinės kojos piršto problemos.

Pastarosios savaitės D.Greenui išties nelengvos: jis susižeidė pirštą rungtynėse su „Mamphis Grizzlies“ komanda lapkričio 5-ąją, tada į aikštę grįžo mače su „Clippers“, kuriame ir įvyko konfliktas. Tuomet „Warriors“ puolėją suspendavo vienerioms rungtynėms už netinkamą elgesį, o dabar jis vėl iškrito dėl tos pačios traumos.

„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas
„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas

„Nusprendėme jam suteikti poilsio, – sakė „Warriors“ treneris Steve'as Kerras. – Nežinome, kiek tai tęsis, bet jo pirštas jį vargina, jo trauma jį vargina. Ir jis, ir mes jautėme, kad, leisdami jam žaisti, galime pakenkti.“

Šeštadienio naktį S.Curry praleido savo penktąsias rungtynes iš eilės dėl kirkšnies traumos. Kalbama, kad gynėjas nežais ir visą ateinančią savaitę. Jo nebuvo ir „Clippers“ arenoje tada, kai užsižiebė aistros tarp komandos draugų.

„Tai buvo sunku. Aišku, užknisa, kai negali žaisti, užknisa, kai nesi su komanda ir kažkas tokio nutinka“, – jausmų neslėpė S.Curry.

Aišku, užknisa, kai negali žaisti, užknisa, kai nesi su komanda ir kažkas tokio nutinka

Jis buvo paklaustas ir ar mano, kad K.Durantas su D.Greenu susitaikys.

„Jie laimėjo NBA žiedus kartu. Jie vienas iš kito išgavo viską, ką galima geriausio. Žinoma, nesitikėjau, kad tarp jų gali kažkas tokio nutikti. Tačiau neturėjome tokios patirties, bet negalime leisti mūsų kelionei sugriūti dėl tokio įvykio“, – sakė S.Curry.

Šį sezoną „Warriors“ mėgina prisijungti prie „Boston Celtics“, „Los Angeles Lakers“ ir „Chicago Bulls“ klubų, kuriems yra pavykę laimėti tris NBA čempionų titulus iš eilės.

S.Curry mano, kad šis tikslas ir turi būti žaidėjų mintyse judant tolyn.

„Mes turime galimybę padaryti kai ką ypatingo šiais metais. Bus pakilimų ir nuopolių kelyje, sukeltų ir iš vidaus, ir iš išorės. Dienos pabaigoje niekas negali mūsų blaškyti nuo galutinio tikslo“, – optimistiškai kalbėjo S.Curry.

VIDEO: Atsarginiai: gaisras čempionų viduje, C.Anthony išvarymas ir M.Jordano stilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai