Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 27

Su sunkumais susidūręs S.Kerras: „Esame labiausiai tyrinėjama komanda lygos istorijoje“

„Golden State Warriors“ treneris Steve'as Kerras išlieka optimistiškas kalbėdamas apie savo komandos ateitį, nors NBA čempionai patyrė keletą skausmingų pralaimėjimų.
Steve'as Kerras
Steve'as Kerras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kalėdų naktį „Warriors“ 101:127 nusileido „Los Angeles Lakers“ ekipai.

„Kartelė iškelta aukštai. Tai pasakiau savo vaikinams. Jūs užkėlėte tą kartelę. Esame labiausiai tyrinėjama komanda lygos istorijoje. Esame vienoje linijoje su „Chicago Bulls“ komandomis, kuriose žaidžiau. Žinau tą jausmą, o jis dabar gal net stipresnis dėl to, kiek yra žiniasklaidos priemonių, dabar kritika ateina daug greičiau.

Mūsų vaikinai su laiku jau išmoko, kaip su tuo tvarkytis. Tai nebesvarbu. Dabar svarbu yra tai, kaip tu susitvarkai su pralaimėjimais, su blogomis atkarpomis, su traumomis. Kol tu stengiesi, dirbi, laikaisi kartu, ateina geri dalykai. Tikiu šia komanda“, – išsamiai aiškino S.Kerras.

„Scanpix“ nuotr./„Golden State Warriors“
„Scanpix“ nuotr./„Golden State Warriors“

Šiemet „Warriors“ pirmą kartą per penkerius metus, kuomet prie ekipos vairo stovi S.Kerras, patyrė jau 5 pralaimėjimus didesniu nei 20-ties taškų skirtumu.

„Esame čempioniška komanda. Turime daug vyrukų, kurie yra praėję viską šioje lygoje ir gali remtis savo patirtimi. Trenerių štabas taip pat remiasi savo žiniomis, tačiau visada stengiamės eiti į priekį, stengiamės tapti geresni.

Tai priežastis, kodėl kasdien treniruojamės, tai priežastis, kodėl jūs kasdien ateinate ir rašote apie mus. Tai kelionė. Ilga kelionė. Kaip jau sakiau, tai labai sunkūs metai šiai komandai dėl daugelio priežasčių. Tačiau viskas susideda, mes tai įveiksime, būsime tik geresni. Ir pamatysime, kas iš to išeis“, – kalbėjo „Warriors“ strategas.

Tai priežastis, kodėl kasdien treniruojamės, tai priežastis, kodėl jūs kasdien ateinate ir rašote apie mus

NBA čempionai šiemet namuose didesniu nei 20 taškų skirtumu krito jau 4 kartus. Palyginimui, per pirmus ketverius S.Kerro eros metus, „Warriors“ komanda buvo patyrusi vos 2 tokius pralaimėjimus.

Kitą mačą savo tvirtovėje „kariai“ žais ketvirtadienį, kai priims „Portland Trail Blazers“.

Kevinas Durantas taip pat sakosi nepaveiktas paskutinių komandos pralaimėjimų, nors ir sirgaliai, ir žiniasklaida vis garsiau kalba, kad trečio iš eilės NBA titulo šiemet „Warriors“ gali ir nelaimėti.

„Aš net nežinau, kaip tai pakomentuoti, nes paprastai apie tai nekalbu. Žinote, aš gerbiu jūsų nuomonę, bet jūs, vyručiai, nieko nereiškiate, kai mes žengiame į aikštę. Tad mes negalvojame, ką jūs apie mus kalbate, jei pralaimime ar stringame“, – žiniasklaidai kalbėjo K.Durantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai