Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 25

Su „Mavericks“ laivu skęstantis L.Dončičius: „Kartais nesijaučiu savimi“

NBA čempionate prie favoritų grupės priskiriamam Dalaso „Mavericks“ klubui iškilo grėsmė sezoną baigti jau po reguliariojo sezono, o tokia padėtis puikiai atsispindi didžiausios komandos žvaigždės Lukos Dončičiaus žaidime ir elgesyje.
Luka Dončičius
Luka Dončičius / USA TODAY Sports nuotr.

Pastarąją naktį „Mavericks“ pralaimėjo iš anksto nurašytai Šarlotės „Hornets“ ekipai 109:117 ir atsidūrė už Vakarų konferencijos įkrintamųjų varžybų zonos. Tokia padėtis paskatino slovėną po rungtynių rėžti iš širdies.

„Tai erzina. Manau, galite tai pastebėti mano elgesyje aikštėje. Kartais nesijaučiu savimi. Aš tiesiog ten būnu. Man aikštėje būdavo smagu, šypsodavausi, tačiau dabar viskas labai erzina. Ne tik dėl krepšinio priežasčių“, - pareiškė L.Dončičius.

Gynėjas savo komandai per 37 minutes pelnė 34 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

„Mavericks“ pralaimėjimas šokiruoja tuo, kad komanda turi kautis dėl vietos atkrintamosiose varžybose, tačiau sugeba nusileisti komandai, kuri prasibrauti į kitą etapą jau neturi jokių galimybių.

„Kalba prieš rungtynes, kad kovojame dėl vietos atkrintamosiose varžybose, ir praleisti 37 taškai per pirmąjį ketvirtį rodo, kad komandos susidomėjimas žaidimu nebuvo labai aukšto lygio“, - po mačo pripažino „Mavericks“ vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas.

Dalaso komandą pakelti į naujas aukštumas turėjo vasario pradžioje per mainus įsigytas Kyrie Irvingas, bet nuo to momento „Mavericks“ laimėjo tik 7 rungtynes iš 19. Tiesa, ekscentriškam krepšininkui (18 taškų, 9 atkovoti kamuoliai ir 7 rezultatyvūs perdavimai per rungtynes su „Hornets“) didesnio įspūdžio nei pralaimėjimas, nei aistruolių nušvilpimas pastarąją naktį nepadarė.

„Na ir kas? Be abejo, nori žaisti gerai, tačiau aikštėje gali būti tik 5 krepšininkai. Jei fanai nori pasikeisti vietomis, mielai prašom. Lauktų daug metų darbo, kad atitiktum reikiamą lygį“, - atšovė gynėjas.

Iki reguliariojo sezono pabaigos „Mavericks“ beliko sužaisti 8 rungtynes, tad laiko išsigelbėti komanda turi labai mažai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas