Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 11

Subtilus K.Duranto kirtis J.Hardenui: ignoravo „All-Star“ žaidėjų biržoje

Daugiausiai sirgalių balsų „All-Star“ balsavime sulaukę LeBronas Jamesas ir Kevinas Durantas išsirinko sudėtis žvaigždžių rungtynėms.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmas starto penketą rinkęsis LeBronas prie savęs jame pridėjo Giannį Antetokounmpo, Stepheną Curry, DeMarą DeRozaną ir Nikolą Jokičių.

K.Durantas „All-Star“ rungtynėse nežais dėl traumos, tad į starto penketą galėjo sudėlioti penkis žaidėjus. Jais tapo Joelis Embiidas, Ja Morantas, Jaysonas Tatumas, Trae Youngas ir Andrew Wigginsas.

Iš atsarginių pirmasis jau rinkosi K.Durantas, pirmąjį šaukimą paaukojęs „Phoenix Suns“ vedliui Devinui Bookeriui.

Vėliau KD dar pasirinko Karlą-Anthony Townsą, Zachą LaVine'ą, Dejounte Murray, Khrisą Middletoną, LaMelo Ballą ir Rudy Gobert'ą.

L.Jameso komandoje nuo suolo kils Luka Dončičius, Darius Garlandas, Chrisas Paulas, Jimmy Butleris, Donovanas Mitchellas, Fredas VanVleetas ir Jamesas Hardenas.

Įdomu tai, kad „Brooklyn Nets“ atstovaujantis K.Durantas biržos metu ignoravo dabar jau buvusį savo komandos draugą J.Hardeną, kuris užsimanė palikti Bruklino klubą ir ketvirtadienį buvo iškeistas į „Philadelphia 76ers“ komandą.

„Man reikia dydžio“, – ant lentos likus tik R.Gobert'ui ir J.Hardenui pareiškė K.Durantas ir pasirinko prancūzą, priversdamas LeBroną kvatoti užsidengus veidą.

VIDEO: NBA „All-Star“ žaidėjų birža

„All-Star“ kapitonai savo komandas rinkosi jau penktą kartą. Iki šiol visus keturis sykius triumfavo LeBrono pasirinktos komandos – sykį jis įveikė S.Curry, dusyk – G.Antetokounmpo ir kartą – K.Duranto surinktą ekipą.

NBA „All-Star“ savaitgalis šiemet vyks Klivlande vasario 18-20 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas