Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 13

Susidomėjimas B.Simmonsu auga: tinklus meta ir „Lakers“ bei D.Sabonio klubas

„Philadelphia 76ers“ žvaigždė Benas Simmonsas toliau figūruoja ganduose apie mainus. Dabar paaiškėjo šešios komandos, rezgančios planus, kaip gauti 25-erių australą.
Benas Simmonsas
Benas Simmonsas / „Scanpix“/AP nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, kad „76ers“ vadovai šiuo metu dėlioja planą, kaip iškeisti B.Simmonsą ne dviejų, o daugiau komandų mainuose.

Anot žurnalisto, susidomėjimą australu rodo „New York Knicks“, „Los Angeles Lakers“, „Minnesota Timberwolves“, „Sacramento Kings“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Indiana Pacers“ klubai. Pastarajame žaidžia lietuvis Domantas Sabonis, tačiau praėjusią savaitę „The Athletic“ pranešė, kad Indianos ekipa yra linkusi iškeisti D.Sabonį ir dar kelis žaidėjus.

Tiesa, kaip pažymi Sh.Charania, kol kas neaišku, kiek toli yra pažengusios derybos su kažkuriuo iš klubų.

B.Simmonsas šį sezoną Filadelfijos klubo gretose nesužaidė nė vienerių rungtynių. 208 cm ūgio įžaidėjas vėlavo į „76ers“ treniruočių stovyklą, o galiausiai joje pasirodęs greitai buvo išprašytas dėl nepageidautino elgesio.

Vėliau buvo pranešta, kad B.Simmonsas nėra pasiruošęs žaisti psichologiškai. Australas pastaruoju metu konsultavosi su psichologais.

„76ers“ garbę šis žaidėjas gynė nuo 2016 metų. Praėjusiame sezone jo rodikliai siekė 14,3 taško, 7,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas