Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 23

Tikėtina, kad Domanto Sabonio sezonas jau baigtas

Nors „Sacramento Kings“ klubui iki reguliariojo sezono pabaigos dar liko devyni mačai, tikėtina, kad Domanto Sabonio rungtyniaujančio šiame NBA sezone jau nebeišvysime.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“ nuotr.

Apie „Kings“ rašantis ESPN žurnalistas Jamesas Hamas teigia, jog šis sezonas gali būti baigtas abiem Kalifornijos sostinės komandos lyderiams – D.Saboniui ir De'Aaronui Foxui.

Lietuvis susižeidė pirmadienį, kai rungtynėse su NBA lyderiais „Phoenix Suns“ keliais susidūrė su Mikalu Bridgesu ir skausmo perkreiptu veidu iškeliavo į rūbinę.

Atliktas magnetinio rezonanso tyrimas parodė, kad lietuvis išvengė rimtų struktūrinių sužeidimų, bet dėl traumos nežais mažiausiai 10 dienų, po kurių jo situacija bus įvertinta iš naujo.

Savo ruožtu D.Foxas nerungtyniauja dėl rankos traumos. Dvejas pastarąsias rungtynes praleidęs gynėjas išvyko su komanda į išvyką, kurios metu „Kings“ sužais penkerias rungtynes, bet greitu metu ant parketo jo išvysti nesitikima.

NBA reguliarusis sezonas „Kings“ klubui baigsis jau balandžio 10-ąją, tad labai realu, kad nei D.Sabonio, nei D.Foxo šiame sezone aikštėje jau nebepamatysime.

„Nieko nėra garantuoto 100 procentų, bet labai dideli šansai, kad jau pamatėme De'Aaroną Foxą ir Domantą Sabonį aikštėje paskutinį kartą šiame sezone“, – teigė J.Hamas.

„Kings“ su 25 pergalėmis ir 48 pralaimėjimais dar neprarado visų vilčių patekti į įkrintamąsias varžybas, bet jos jau tik teorinės, mat likus devynioms rungtynėms „karaliai“ nuo 10-ąją vietą Vakarų konferencijoje užimančių „New Orleans Pelicans“ (30-42) krepšininkų atsilieka penkiais laimėjimais.

15 rungtynių „Kings“ gretose sužaidęs D.Sabonis jose vidutiniškai rinko po 18,9 taško, 12,3 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

D.Foxas šį sezoną per susitikimą pelno po 23,2 taško, sugriebia po 3,9 kamuolio ir išskirsto po 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas