Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Traumuoto J.Embiido vietą „Visų žvaigždžių“ starto penkete užims „Heat“ aukštaūgis

Traumuotą Joelį Embiidą Rytų konferencijos komandos starto penkete pakeis „Miami Heat“ aukštaūgis Bamas Adebayo. Taip nusprendė Rytų komandai „Visų žvaigždžių“ rungtynėse vadovausiantis Docas Riversas.
Temos: 2 NBA Miami Heat

Šį sezoną B.Adebayo į „Visų žvaigždžių“ rungtynes pateko kaip trenerių išrinktas atsarginis žaidėjas. Taip buvo nutikę ir 2020 bei 2023 metais, tad D.Riverso sprendimas leis krepšininkui debiutuoti „Visų žvaigždžių“ rungtynių starto sudėtyje.

Jis taps septintuoju „Heat“ žaidėju istorijoje, žaidusiu „Visų žvaigždžių“ rungtynių starto penkete, ir pirmuoju nuo 2016 metų, kai pastarąjį kartą tai buvo pasiekęs Dwyane'as Wade'as.

Shaquille'as O'Nealas, LeBronas Jamesas, Chrisas Boshas, Alonzo Mourningas ir Anthony Masonas taip pat žaidė „Visų žvaigždžių“ starto penketuose kaip „Heat“ nariai. A. Masonas 2001 m. pakeitė traumą patyrusį Grantą Hillą, o A. Boshas 2013 m. pakeitė traumą patyrusį Rajoną Rondo.

B.Adebayo buvo JAV olimpinės rinktinės, kuri 2021 m. Tokijo olimpinėse žaidynėse iškovojo auksą, narys ir, kaip tikimasi, atstovaus JAV rinktinei 2024 m. olimpinėse žaidynėse Paryžiuje.

Šį sezoną NBA lygoje jis vidutiniškai pelno 20,2 taško, atkovoja po 10,6 kamuolio, atlieka po 4,2 rezultatyvaus perdavimo, perima 1,1 kamuolio ir blokuoja po 1,0 metimą. Nė vienas „Heat“ žaidėjas dar nėra baigęs sezono su tokiais vidurkiais, o šį sezoną tik dar du žaidėjai siekia tokius rodiklius penkiose kategorijose – tai J.Embiidas ir Giannis Antetokounmpo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas