Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 28

Užsipultas LeBronas Jamesas kratosi įžeidžiančios etiketės

„Trenerių žudikas“, - tokią etiketę NBA žvaigždei LeBronui Jamesui žiniasklaida ir skeptikai užklijavo po pastarųjų įvykių „Cleveland Cavaliers“ klube. Rytų konferencijos lyderiai netikėtai atleido Davidą Blattą ir užsitraukė nemalonę. Kritikų taikinyje atsidūrė L.Jamesas. Tačiau krepšininkas ginasi.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Erzina, kai žmonės bando tave aptaškyti purvais, – piktinosi L.Jamesas. – Bet ką aš galiu padaryti? Tikrai niekada nebuvo taip, kad negerbčiau trenerio. Galite paklausti bet kurio mano buvusio trenerio mokykloje, mažojoje lygoje, stovyklose, NBA.

Visada gerbiau jų taisykles. Ir aš nesu komandos savininkas. Aš – žaidėjas“.

L.Jamesas tikina, kad žmones klaidina jo aukštas krepšinio suvokimas. „Esu protingas krepšininkas ir išreiškiu nuomonę tam tikrais klausimais. Bet tą dariau visada. Tai ką, turiu išjungti savo smegenis, nes gerai suprantu krepšinį? Tikrai to nedarysiu, nes krepšiniui atidaviau labai daug.

Visame pasaulyje turiu užtektinai gerbėjų. Su manimi – ir komandos draugai. Tikrai neketinu kvaršinti sau galvos dėl grupelės žmonių, kurie nori mane taškyti purvais“.

„Cavaliers“ vadovas Davidas Griffinas užstojo LeBroną ir pasikartojo, kad jis nėra komandos savininkas, kad turėtų įtakos trenerių atleidimui.

Bet visi specialistai ir apžvalgininkai įsitikinę, kad L.Jamesas negerbė D.Blatto taip, kaip trenerį turėtų gerbti profesionalus krepšininkas. Ilgainiui paskui lyderį sekė ir nuo trenerio nusisuko kiti „Cavaliers“ krepšininkai. Todėl esą D.Blattas nebesuvaldė komandos ir prarado įtaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas