Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 22 /17:40

Vakarėlyje sudalyvavęs LeBronas pažeidė lygos protokolą, bet bausmės išvengs

Vieno svarbiausių sezono mūšių išvakarėse „Los Angeles Lakers“ superžvaigždė LeBronas Jamesas apsilankė vakarėlyje bei pažeidė lygos nustatytą sveikatos ir saugumo protokolą, praneša ESPN apžvalgininkas Dave'as McMenaminas.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus kelioms valandoms po pasklidusios naujienos ir „Lakers“ aistruoliams pradėjus nerimauti, ar jų ryškiausiai žvaigždei nereikės praleisti atkrintamųjų starto, Adrianas Wojnarowskis patvirtino, kad L.Jamesas išvengs bausmės.

Pasak jo, įvykęs renginys nesukėlė jokios grėsmės viruso išplitimui.

LeBronas su kitais garsiais asmenimis, tarp kurių buvo ir reperis Drake'as bei aktorius Michaelas B.Jordanas, antradienį dalyvavo „Lobos 1707“ tekilos gėrimo pristatyme.

Nors į renginį asmenys buvo įleidžiami tik parodžius išrašą apie gautą vakciną nuo COVID-19 arba neseniai gautą neigiamą testo atsakymą, „Lakers“ puolėjas vis tiek pažeidė NBA nustatytą sveikatos ir saugumo protokolą, ESPN apžvalgininkui dėstė lygos atstovas spaudai.

„Tai yra sutarto protokolų pažeidimas. Kaip ir kitais panašiais atvejais lygoje, dėl to buvo kreiptasi į komandą“, – cituoja ESPN.

L.Jamesas kol kas nepanoro atskleisti, ar jau yra vakcinuotas.

„Tai nėra taip svarbu jums žinoti, – į klausimą, ar jau pasiskiepijo nuo COVID-19 atsakė krepšininkas. – Viskas, ką aš darau už aikštelės ribų, yra dėl mano šeimos. Svarbiausia jų sveikata ir saugumas. Kuomet kalba pasisuka apie komandos draugus ir krepšinio aikštelę, man svarbiausia yra rūpintis savo kūnu, daryti viską, kad būčiau pasiruošęs tiek fiziškai, tiek psichologiškai, tiek dvasiškai. Tačiau visi kiti dalykai yra tik šeimos viduje.“

„Lakers“ į atkrintamąsias ištempęs LeBronas žygį dėl penktojo NBA trofėjaus pradės sekmadienį, kuomet lietuviams patogiu laiku (22:30 val.) grumsis prieš „Phoenix Suns“.

Šiame sezone Karalius Jamesas vidutiniškai renka po 25 taškus, atkovoja po 7,7 kamuolio ir atlieka po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas