Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 27

Vėlavo NBA rungtynės – arenoje iškilo pavojus

„San Antonio Spurs“ ir „Utah Jazz“ rungtynės praėjusią naktį stipriai vėlavo. To priežastis – potenciali saugumo grėsmė.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“/AP nuotr.

Abiejų komandų žaidėjai ir personalas, o taip pat ir keli tūkstančiai sirgalių jau buvo „AT&T Center“ arenos viduje, kai arenoje buvo paskelbta apie saugumo grėsmę.

Niekas nebuvo evakuotas, bet aistruolių įleidimas į tribūnas pusvalandžiui sustabdytas, kol situacija buvo sukontroliuota.

Dėl to rungtynės buvo pavėlintos 40 minučių.

„Buvo keista. Tai pirmas kartas, kai susiduriu su kažkuo panašaus, bet manau, kad vyrukai sugebėjo likti susikaupę ir kontroliavo tai, ką gali kontroliuoti“, – sakė „Utah Jazz“ rezultatyviausiu žaidėju su 32 taškais buvęs suomis Lauri Markkanenas.

Jo teigimu, žaidėjai jau buvo pasiruošę bėgti pro tunelį į aikštę atlikti apšilimą, bet tuomet sulaukė nurodymo likti rūbinėje.

Kokia tiksliai saugumo grėsmė buvo iškilusi San Antonijaus arenos tribūnose, patikslinama nėra, bet teigiama, kad tai susiję su sirgalių patekimu į areną.

„Atsiprašome visų sirgalių, kurie šį vakarą buvo priversti laukti, – kreipėsi į aistruolius „Spurs“ vadovas RC Buffordas. – Mūsų svečių saugumas visada yra svarbiausias. Džiaugiamės, kad situacija buvo išspręsta. Ačiū už kantrybę.“

Vėliau nei turėjo prasidėjusias rungtynes „Spurs“ laimėjo 126:122.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas