Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 14

Viešnamyje rasto dukart NBA čempiono Lamaro Odomo gyvybė gęsta

Kobe Bryantas po Las Vegase sužaistų NBA draugiškų rungtynių nepaisydamas patirtos traumos šoko į taksi ir išskubėjo pas savo gerą draugą Lamarą Odomą. Šis antradienį buvo rastas be sąmonės viešnamyje ir dabar Las Vegaso ligoninėje kovoja dėl savo gyvybės. Situacija kol kas pesimistinė, praneša JAV žiniasklaida.
Lamaras Odomas
Lamaras Odomas / „Scanpix“/AP nuotr.

TMZ praneša, kad dukart NBA čempionas vis dar komos būsenos. 35-erių amerikiečio širdis silpnėja, jis turi didžiulių problemų su kepenimis ir plaučiais.

L.Odomas kvėpuoja padedamas specialių aparatų. Nuo 2014-ųjų jokiame klube krepšinio nebežaidžiantis amerikietis yra kritinės būsenos.

TMZ šaltinių žiniomis, L.Odomas į „Bunny Ranch“ viešnamį su būriu merginų atvyko praėjusį šeštadienį. Šaltiniai tvirtina matę, kaip krepšininkas vartojo iš žolelių pagamintą „Viagros“ pakaitalą.

„Nematėme, kad jis būtų vartojęs narkotikų. Bet jis vartojo tikrai per didelį kiekį viagros, – pasakojo L.Odomo bičiulis Dennisas Hofas. – Radome jį kambaryje, iš jo burnos ir nosies liejosi gleivės.“

L.Odomas su merginomis linksminosi keletą dienų. 

Dar prieš ketverius metus L.Odomas buvo išrinktas geriausiu NBA atsarginiu, bet labai greitai garsenybės karjera ėmė ristis žemyn.

L.Odomas svarstė pristabdyti karjerą. Vis dėlto gruodį jis buvo iškeistas į „Dallas Mavericks“, bet Dalase nepritapo ir buvo išsiųstas į antrinę NBA lygą („D-League“), paskui – vėl iškeistas.

Viskas prasidėjo nuo 2011-ųjų vasaros, kai krepšininkas pateko į automobilio avariją. Žuvo jo artimas pusbrolis, užgeso į avariją taip pat patekusio nepilnamečio dviratininko gyvybė. L.Odomas buvo keleivis, išliko gyvas.

L.Odomas nebepriminė to neįtikėtinai universalaus puolėjo, kuris du kartus smarkiai prisidėjo prie „Los Angeles Lakers“ triumfo NBA.

Asmeninių problemų turėjęs L.Odomas nebepritapo nei „Los Angeles Clippers“, nei Vitorijos „Laboral Kutxa“, nei „New York Knicks“.

Po nelaimės L.Odomui socialiniuose tinkluose stiprybės linki daugybė NBA žvaigždžių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito