Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 12

Viruso pakirstas R.Gobert'as atsiprašo dėl savo elgesio: „Jaučiu baimę, nerimą, sumišimą“

Pirmuoju NBA krepšininku, užsikrėtusiu koronavirusu, tapęs „Utah Jazz“ vidurio puolėjas Rudy Gobert'as nutraukė tylą. Ketvirtadienį prancūzas viešai išplatino žinutę, kurioje prisipažįsta, jog gailisi dėl savo neapgalvotų veiksmų ir atsiprašo visų, kuriems galėjo pakenkti.
Rudy Gobertas
Rudy Gobert'as / „Scanpix“/AP nuotr.

„Noriu padėkoti visiems mane palaikiusiems pastarąsias 24 valandas. Nuo tos akimirkos, kai sužinojau diagnozę, išgyvenau labai daug emocijų. Dažniausiai tai yra baimė, nerimas, sumišimas. Pirmas ir svarbiausias dalykas yra tai, jog noriu atsiprašyti žmonių, kuriems galėjau pakenkti. Tuo metu neįsivaizdavau, kad galiu būti užkrėstas. Buvau neatsargus ir nesiteisinu. Tikiuosi, jog mano istorija bus rimtas įspėjimas ir visus privers į šį reikalą pažiūrėti rimtai. Padarysiu viską, kas įmanoma, kad viruso plitimas būtų sustabdytas. Esu labai gerai prižiūrimas ir tikrai pasveiksiu. Dar kartą dėkoju už palaikymą ir raginu rūpintis savo saugumu ir sveikata. Su meile“, – savo įrašą instagrame baigia R.Gobert'as.

Priminsime, jog prieš tris dienas R.Gobert'as per susitikimą su žiniasklaida pasisakė, kad reakcija dėl koronaviruso yra perdėta. Po spaudos konferencijos jis netgi juokais palietė visų reporterių ant stalo padėtus mikrofonus.

Po šios šokiruojančios žinios socialiniame tinkle išplito ir dar vienas epizodas iš „Jazz“ rungtynių su „Toronto Raptors“. Po R.Gobert'o baudos metimų kamuolį čiupęs Serge'as Ibaka nusprendė jį pabučiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas