Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 10

Ypatingas reporteris: Stephenas Curry atrado save naujame amplua

Sekmadienį baigėsi JAV golfo čempionatas, kurio nugalėtoju tapo Collinas Morikawa. Amerikiečiui po pergalės dalyvaujant spaudos konferencijoje teko gerokai nustebti – klausimus jam ėmė uždavinėti NBA žvaigždė Stephenas Curry.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“ nuotr.

Triskart NBA čempionas ir dusyk naudingiausias lygos krepšininkas jau senokai pasveiko po rankos lūžio, patirto dar praėjusį lapkritį, tačiau NBA „burbule“ nedalyvauja – traumų iškamuota „Golden State Warriors“ ekipa iki sezono sustabdymo buvo prasčiausia visoje lygoje ir kvietimo į finalinį sezono etapą negavo.

Gavęs netikėtai daug laisvo laiko, S.Curry, kuris praėjusius penkis NBA sezonus užbaigė žaisdamas finale, vis dažniau ėmė rodytis golfo laukuose.

Dar liepą jis dalyvavo JAV šimtmečio turnyre, kuriame varžėsi ir žymūs golfo žaidėjai, ir įžymybės, o praėjusį savaitgalį atsidūrė ir JAV golfo čempionato užkulisiuose.

„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry
„Scanpix“ nuotr./Stephenas Curry

Nors žiūrovai į šį turnyrą įleisti nebuvo, „Warriors“ žvaigždė į jį pateko trumpam tapdamas žiniasklaidos atstovu – „ypatinguoju reporteriu“.

Pasibaigus čempionatui ir C.Morikawai tapus čempionu, S.Curry , prisidengęs veidą apsaugine kauke ir kepuraite, nusprendė sudalyvauti ir spaudos konferencijoje, kurioje griebė į rankas mikrofoną.

„Sveiki, aš Stephenas Curry, esu iš „Uninterrupted“, pradėjau ten dirbti maždaug prieš valandą, – golfo žvaigždei leipstant juokais prisistatė krepšininkas. – Turiu tau klausimą: ar stebi lyderių lentelę žaidimo metu, ar seki, kaip tau sekasi?“

Turnyro nugalėtojas gavęs netikėtą klausimą nesutriko ir prisipažino nesąs „Warriors“ fanas – C.Morikawa NBA lygoje palaiko „Los Angeles Lakers“. Tiesa, už San Francisko komandą serga golfo žaidėjo svarbiausias padėjėjas JJ Jakovacas, kurį S.Curry užsimojo pakeisti.

„Esu laisvas artimiausiems trims mėnesiams. Jeigu tau reikia padėjėjo (angl. caddie), aš esu tam pasiruošęs“, – pareiškė viena ryškiausių pasaulio krepšinio žvaigždžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas