Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Medalio vertas pasiūlymas!
Išbandyti

Žymus žurnalistas neatmeta, kad J.Valančiūnas vis dėlto žais „Lakers“

„Los Angeles Lakers“ susidomėjimo sulaukęs Jonas Valančiūnas liepos pradžioje sudarė trejų metų 30 mln. JAV dolerių sutartį su „Washington Wizards“, tačiau tai nereiškia, kad lietuvis galiausiai neatsidurs LeBrono Jameso pašonėje Los Andžele.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / Patricija Adamovič / BNS

Žymus NBA žurnalistas Brianas Windhorstas, dažniausiai disponuojantis patikima informacija, „The Hoop Collective“ tinklalaidėje užsiminė apie galimybę, jog 32-ejų metų lietuvis vis tik prisijungs prie „Lakers“ gretų.

„Neatmečiau, kad Jonas Valančiūnas galiausiai atsidurs „Lakers“ šiais metais. Pasakysiu tik tiek“, – prasitarė, bet neišsiplėtė ESPN žiniasklaidos grupėje dirbantis amerikietis.

Kalifornijos didžiausiame mieste J.Valančiūnas sudarytų aukštaūgių tandemą su Anthony Davisu bei taptų antruoju lietuviu po Žydrūno Ilgausko, kuris taptų L.Jameso bendraklubiu.

Tam, kad lietuvis atsidurtų Los Andžele, komandos turėtų atlikti mainus. Tiesa, pasirašęs naują sutartį, Jonas negali būti išmainytas bent iki gruodžio 15 dienos.

J.Valančiūnas praėjusius tris sezonus atstovavo „New Orleans Pelicans“ komandai, bet po pastarųjų metų nepratęsė sutarties su Naujojo Orleano ekipa.

2023–2024 m. sezone JV per susitikimą rinko po 12,2 taško ir 8,8 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus