Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 23

Dalia Belickaitė tapo naująja laidos apie Kauno „Žalgirį“ vedėja

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionių Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ gynėja Dalia Belickaitė nuo šiol turi dar vieną svarbų vaidmenį krepšinio pasaulyje. Žavioji 20-metė tapo laidos apie Kauno „Žalgirį“  „Time Out Žalgiris“ vedėja. Nors pati Dalia yra vilnietė, tačiau niekada neslėpė, kad jos simpatijos nuo pat vaikystės priklauso Kauno klubui.
Dalia Belickaitė
Dalia Belickaitė / Giedriaus Bubliausko/LMKL nuotr.

„Kai gavau pasiūlymą tapti laidos vedėja, buvau nustebusi, bet kartu ir laiminga, nes „Žalgiris“ mylimiausia komanda, o kad joje dirbsiu – net nebuvau pagalvojusi. Pradžioje daug dvejojau, nes maniau, kad nespėsiu ir nesuderinsiu su krepšiniu bei mokslais, tačiau vėliau supratau, jog tai bus mano laisvalaikis, kuriuo galėsiu mėgautis.

Beveik visada einu į „Žalgirio“ rungtynes, o čia dar ir smagiai praleisiu laiką, o ne tik sėdėdama ir žiūrėdama krepšinį. Esu labai laiminga prisijungus prie „Žalgirio“ komandos!“, – LMKL.lt džiaugėsi „Hoptrans-Sirenų“ žaidėja.

Nuo 9-erių metų krepšinį žaidžianti D.Belickaitė atskleidė ir mėgstamiausią savo žalgirietį. Nors šiuo metu kauniečių gretose jis nerungtyniauja, bet labiausiai naujoji laidos vedėja žavisi Manto Kalniečio žaidimu.

VIDEO: Susipažinkite – naujoji #TimeOutŽalgiris laidų vedėja Dalia Belickaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas