Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dubajaus klubas pučia raumenis: pasikvietė du Eurolygos žaidėjus ir Europos čempioną

Naujai susikūręs Dubajaus krepšinio klubas neseniai buvo priimtas į Adrijos lygą, o dabar ir pradėjo pirmuosius komplektacijos darbus. „Eurohoops“ žurnalistas Aris Barkas skelbia, kad „BC Dubai“ ekipa į savo gretas pasikvietė Eurolygoje praėjusį sezoną žaidusius Awudu Abassą, Danilo Andjusičių ir Europos čempioną Klemeną Prepeličių.
Klemenas Prepeličius
Klemenas Prepeličius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Eurolyga Krepšinis

Praėjusius 4 sezonus 31-erių Awudu Abassas praleido Bolonijos „Virtus“ ekipoje, o 2023-2024 m. Senojo žemyno pirmenybėse per 13 minučių fiksavo 4,4 taško, 1,7 atkovoto kamuolio ir 3,5 naudingumo balo statistiką.

Tuo metu D.Andjusičius į Dubajų atvyksta po trejų metų Belgrado „Partizan“ komandoje. Praėjusiame sezone Eurolygoje jo vidurkiai per 13 minučių siekė 5 taškus, 1,2 atkovoto kamuolio ir 4,8 naudingumo balo.

2017 m. su Slovėnija Europos čempionatą laimėjęs K.Prepeličius taip pat turi Eurolygos patirties: yra žaidęs Madrido „Real“ ir „Valencia“ ekipose. Praėjusį sezoną 31-erių 191 cm ūgio gynėjas pradėjo Liublianos „Cedevita Olimpija“ komandoje, o užbaigė Stambulo „Galatasaray“.

Europos taurėje K.Prepeličius per 30 minučių rinko po 16,2 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 8,5 rezultatyvaus perdavimo.

15min.lt primena, kad Dubajaus ekipa buvo priimta į Adrijos lygą ir kitą sezoną varžysis su balkanų klubais. Iš 14 klubų prieš balsavo tik Belgrado „Partizan“, o visai nebalsavo Podgoricos „Budučnost“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus