2021 12 31

Ilgametė G.Popovichiaus asistentė pasirašys didžiausią kontraktą WNBA istorijoje

Aštuntą sezoną Greggo Popovichiaus asistente „San Antonio Spurs“ klube dirbanti Becky Hammon kelsis į WNBA lygą ir pasirašys didžiausią kontraktą stipriausios moterų krepšinio lygos istorijoje.
Becky Hammon (viduryje)
Becky Hammon (viduryje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, jog B.Hammon sudarys penkerių metų sutartį su „Las Vegas Aces“ klubu. Jame amerikietė pakeis dabartinį strategą Billą Laimbeerą ir taps daugiausiai uždirbančia trenere WNBA istorijoje.

44-erių specialistė pati net 16 sezonų žaidė moterų NBA lygoje, po aštuonis sezonus praleisdama „New York Liberty“ ir „San Antonio Stars“ komandose.

Ji baigė karjerą 2014 metais ir tapo G.Popovichiaus asistente. B.Hammon buvo pirmoji moteris, užėmusi pilnavertės NBA vyriausiojo trenerio asistentės pareigas.

Amerikietė trumpai dirbo buvo perėmusi ir „Spurs“ vyr. trenerės vaidmenį, kai G.Popovichius negalėjo treniruoti komandos dėl ligos.

Per pastaruosius kelis sezonus bent trys NBA klubai – „Milwaukee Bucks“, „Orlando Magic“ ir „Portland Trail Blazers“ – kalbėjosi su B.Hammon ir dėl vyr. trenerės pozicijos.

„Aces“ komandos vairą naujoji trenerė perims po NBA sezono pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas