Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

JAV treneriui po pergalės teko teisintis: „Jaučiuosi tarsi idiotas“

JAV krepšininkai užtikrinta pergale pradėjo Paryžiaus olimpines žaidynes, tačiau amerikiečių treneriui Steve'ui Kerrui po susitikimo teko aiškintis dėl ant suolo paliktos vienos ryškiausių JAV žvaigždžių.

Olimpinių čempionų titulą ginantys amerikiečiai Lilyje 110:84 sutriuškino Serbiją.

S.Kerras rungtynėse rėmėsi 10 žaidėjų rotacija, o ant suolo paliko ir nė sekundei ant parketo neišleido Jaysono Tatumo ir Tyrese'o Haliburtono.

Nesirėmimas „Indiana Pacers“ įžaidėju daugeliui klausimų nesukėlė, o už rotacijos ribos paliktas J.Tatumas nustebino daugelį.

„Boston Celtics“ lyderis praėjusį sezoną tapo NBA čempionu ir buvo rezultatyviausias šios komandos žaidėjas, o gana svarbų vaidmenį jis turėjo ir pasirengimo mačuose.

Kameros rungtynių su serbais metu ketvirtajame kėlinyje užfiksavo ant suolo susikrimtusį J.Tatumą, kuris po rungtynių patvirtino, kad neturi jokių sveikatos problemų.

Tai iškėlė klausimus S.Kerrui.

„Pasirinkau kombinacijas, kurios atrodė logiškiausios. Bet jis tai priėmė puikiai. Jis dar paliks savo žymę, – sakė „Golden State Warriors“ taip pat treniruojantis specialistas. – Jaučiuosi tarsi idiotas dėl to, jog jo neišleidau į aikštę. Bet 40 minučių rungtynėse negali remtis daugiau nei 10 žaidėjų.“

S.Kerro rotaciją, kurią jis naudojo per draugiškus susitikimus, sujaukė po traumos ant parketo sugrįžęs Kevinas Durantas. Jis ir užėmė J.Tatumo vietą, pakilęs nuo suolo ir per 17 minučių pelnęs net 23 taškus, pataikydamas pirmus aštuonis metimus iš žaidimo.

Kitas rungtynes amerikiečiai žais prieš Pietų Sudaną – šios rungtynės vyks trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas