Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėta žinia: karjerą baigia legendinis krepšinio apžvalgininkas

Krepšinio pasaulį pasiekė netikėta žinia. Karjerą baigė vienas žymiausių visame pasaulyje krepšinio apžvalgininkų Adrianas Wojnarowski.
Adrianas Wojnarowski
Adrianas Wojnarowski / Twitter

Apie sportą A.Wojnarowski pradėjo rašyti dar 1986-aisiais ir tai darė iki šiol. Pastaruosius septynerius metus 55-erių apžvalgininkas praleido JAV sporto banginyje ESPN.

A.Wojnarowski pastaruoju metu buvo žinomas, kaip aukščiausio lygio bei bene įtakingiausias krepšinio apžvalgininkas, kuris vienas pirmųjų paskelbdavo įvairius žaidėjų sandorius ar netikėtus jų persikėlimus į kitus klubus. Jį citavo viso pasaulio sporto portalai.

„Užaugau kaip gamyklos darbuotojo sūnus už dviejų mylių nuo ESPN būstinės ir tik svajojau užsidirbti pragyvenimui kaip sporto žurnalistas, – socialiniame tinkle „X“ rašė A.Wojnarowski. – Prieš trisdešimt septynerius metus „Hartford Courant“ padovanojo man pirmąją eilutę ir aš niekada nenustojau vaikytis viso to jaudulio.

Šis amatas pakeitė mano gyvenimą, bet nusprendžiau pasitraukti iš ESPN ir naujienų pramonės. Suprantu, kokio įsipareigojimo reikalavo mano pareigos, bet to nebenoriu. Laiko nėra be galo daug ir aš noriu jį praleisti reikšmingesniais būdais.

Išeinu su didžiuliu dėkingumu daugybei mentorių, kolegų, istorijų, skaitytojų ir žiūrovų. Iš jų gavau daug pasitikėjimo ir naudos.

Pastarieji septyneri metai ESPN buvo ypatinga privilegija. Dėkoju įmonės vadovams už supratimą.

Po visų šių metų, kai pranešiau apie visų komandas, grįžtu prie savo.“

Tiesa, iš krepšinio legendinis sporto apžvalgininkas nesitraukia. A.Wojnarowski taps vyrų krepšinio programos vadovu Niujorko „St Bonaventure“ universitete, kurį jis baigė 1991 metais.

Pranešama, kad ESPN siekia kuo greičiau pakeisti A.Wojnarowski ir taikosi į krepšinio žiniasklaidos šulus Shamsą Charania bei Chrisą Haynesą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas